A teraz ukážem ja, ako sa nosí červená! Vojvodkyňa Kate žiarila v Írsku

PR britskej kráľovskej rodiny sa buduje rokmi a tie posledné k jej dobrému renomé nepochybne pomáhajú aj mladé nevesty! Po marockej návšteve Harryho a Meghan sa opäť pozornosť presúva k vojvodkyni Kate a jej manželovi Williamovi.

27.02.2019 15:10
debata (8)
Vojvodkyňa z Cambridge Catherine počas návštevy... Foto: Reuters, PHIL NOBLE
Vojvodkyňa z Cambridge Catherine počas návštevy Belfastu opäť zaujala pozornosť médií. Vojvodkyňa z Cambridge Catherine počas návštevy Belfastu opäť zaujala pozornosť médií. V červenom kabáta Carolina Herrera.

Starší z dvojice princov a v poradí druhý následník trónu po stále vládnucej kráľovnej Alžbete II. sa aj s pôvabnou manželkou v stredu predpoludním objavili v Belfaste v Severnom Írsku. Oficiálna návšteva páru sa začala návštevou športového centra. A ako inak, pod drobnohľadom médií.

Princ William a jeho manžeka Catherine,...
Vojvodkyňa z Cambridge Catherine sa tiež venuje...
+5Vojvodkyňa z Cambridge Catherine počas návštevy...

Tam, kde sa objaví trojnásobná mama Kate, sa zvyčajne zhŕknu aj davy fanúšikov či zvedavcov – nechýbali ani tentoraz. Samotná vojvodkyňa opäť ukázala svoju prívetivú tvár, keď sa prihovárala stojacim tínedžerom či mamičkám v dave. Pôvab jej podčiarkovala voľba dvojradového kabáta z dielne značky Carolina Herrera – ateliéru, v ktorom sa objavila počas posledného dňa oficiálnej návštevy v Maroku aj jej švagriná Meghan.

Vojvodkyňa Kate (vľavo) na návšteve Severného... Foto: Reuters
Vojvodkyňa Kate (vľavo) na návšteve Severného Írska a jej švagriná, vojvodkyňa Meghan počas nedávnej návštevy Maroka. Vojvodkyňa Kate (vľavo) na návšteve Severného Írska a jej švagriná, vojvodkyňa Meghan počas nedávnej návštevy Maroka.

Tentoraz to však bola aj žiarivá červená farba, ktorá zaujala. A okamžite sa začalo núkať porovnávanie. Ako inak, znovu s jej švagrinou, ktorá v apríli privedie na svet prvé dieťa. Meghan sa totiž do Maroka vybrala v červenej kreácii Valentino a získala množstvo obdivných komentárov na internete. Voľba červenej v prípade Kate bola o niečo decentnejšie a konzervatívnejšia. Nepochybne však podobne ukážková a oslovujúca.

Každá z týchto dám je jedinečná svojím spôsobom, ale zahlasovať o tom, ktorej viac pristane červený odtieň či strih šiat, pokojne môžete. Nech sa páči, nižšie v ankete.

VIDEO: Aký je odevný štýl tehotnej Meghan?

Video

© Autorské práva vyhradené

8 debata chyba
Viac na túto tému: #Írsko #vojvodkyňa Kate #návšteva #kráľovská rodina #šaty #Carolina Herrera #porovnanie #vojvodkyňa Meghan

+ Vyskúšajte nové zdravé recepty, objavte radosť z varenia.
Neberte nič na ľahkú váhu, avšak nič ani veľmi...

+ Ak budete skutočne chcieť, všetko vám pôjde tak ako v predstavách.
Nenechajte aby za vás prácu robil niekto iný;...