Mamičkári! Pitt, Theron či Leto - tieto hviezdy vyrazili na Oscary s rodičmi

Koho vziať na jeden z najprestížnejších večerov filmového sveta? Na nedávnych Oscaroch sa predvádzali slávne páry, kolegovia, ale aj rodinné tandemy v zložení deti a rodičia!

01.03.2019 00:00
debata
Herečka Charlize Theron a jej mama Gerda po 91.... Foto: Reuters, DANNY MOLOSHOK
Herečka Charlize Theron a jej mama Gerda po 91. ročníku cien Oscarov. Herečka Charlize Theron a jej mama Gerda po 91. ročníku cien Oscarov.

Áno, zdá sa, že mnoho hereckých hviezd vníma oscarový večer ako príležitosť odmeniť sa rodičom za roky, ktoré ich podporovali v hereckej kariére, či už psychicky, alebo materiálne. A tak nie je nič výnimočné, ak sa na červenom koberci po boku známej filmovej osobnosti objavuje (menej známa) mama či otec, alebo v najlepšom prípade aj obaja.

Herec a spevák Jared Leto (vpravo) vzal na...
Herec Leonardo DiCaprio (v strede) a jeho mama...
+9Herec Michael B. Jordan a jeho mamam Donna na...

Tento rok zaujala napríklad juhoafrická rodáčka, dnes americká herečka Charlize Theron, ktorá je dlhodobo bez partnera. Na červený koberec vzala so sebou mamu Gerdu, pre ktorú to však zďaleka neboli prvé Oscary. Dcéru, s ktorou majú veľmi blízky vzťah, totiž sprevádzala aj v minulosti.

To isté platí aj o Glorii Campano, mame herca a režiséra Bradleyho Coopera. Hoci ten je už bezmála tri roky partnerom krásnej Iriny Shaykovej, na slávnostný večer vzal obe ženy svojho života – partnerku Irinu aj mamu Gloriu.

Herec Michael B. Jordan a jeho mamam Donna na... Foto: Reuters, MARIO ANZUONI
Herec Michael B. Jordan a jeho mamam Donna na 91. ročníku cien Americkej filmovej akadémie. Herec Michael B. Jordan a jeho mamam Donna na 91. ročníku cien Americkej filmovej akadémie.

Na 91. ročníku Oscarov si rodičovské garde priniesol aj nový sexidol, hviezda Čierneho pantera či filmov Creed, herec Michael B. Jordan. V minulosti sa takto na červenom koberci ukázal napríklad herec Jared Leto, či jeho starší kolega Brad Pitt, ktorý dokonca vzal oboch rodičov aj svoju vtedajšiu manželku Angelinu.

Herec Brad Pitt v roku 2012 ešte s exmanželkou... Foto: SITA/AP, Matt Sayles
Herec Brad Pitt v roku 2012 ešte s exmanželkou Angelinou Jolie a tiež rodičmi Jane a Williamom Pittovcami na 84. ročníku Oscarov. Herec Brad Pitt v roku 2012 ešte s exmanželkou Angelinou Jolie a tiež rodičmi Jane a Williamom Pittovcami na 84. ročníku Oscarov.

Azda najdojemnejší bol španielsky herec Javier Bardem v roku 2008. Vtedy po jeho boku sedela mama Pilar a jej venoval aj cenu emotívnym prejavom v španielčine. „Mami, toto je pre teba, pre tvoje vnúčatá, pre tvojich rodičov, Rafaela a Matildu, je to pre hercov v Španielsku, ktorí podobne ako ty vniesli do nášho povolania dôstojnosť a hrdosť. Je to pre Španielsko a pre vás všetkých," odkázal herec, ktorý v piatok slávi 50. narodeniny, dojatej Pilar Bardemovej z pódia.

VIDEO: Pozrite si módu z oscarového ceremoniálu

Video

V galérii si pozrite ďalšie hviezdy, ktoré na Oscary vyrazili s rodičmi.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Brad Pitt #Javier Bardem #otec #Leonardo DiCaprio #rodičia #Bradley Cooper #Oscar #Charlize Theron #mama

+ Zelenina na tanieri znamená viac vitality a lepšiu náladu.
Stanovte si realistické ciele, aby ste sa vyhli...

+ Pravidelná hydratácia je základom šťastia a zdravia.
Ak niečo robíte, nezabudnite si svoju prácu aj uložiť....