Tajný tromf z módy Emmy! Zeta-Jones vyzerala božsky, kde sa skrývala?!

Manželov Catherine Zeta Jonesovú a Michaela Douglasa na hlavnom červenom koberci nedeľňajšieho vyhlásenia cien Emmy fotografi nestretli. Ale bola to celkom škoda.

24.09.2019 14:00
debata
Herečka Catherine Zeta-Jones na párty televízie... Foto: Profimedia
Herečka Catherine Zeta-Jones na párty televízie Netflix v rámci cien Emmy Awards. Herečka Catherine Zeta-Jones na párty televízie Netflix v rámci cien Emmy Awards.

Waleská rodáčka, ktorá sprevádzala nominovaného manžela Douglasa (nominácia za výkon v seriáli The Kominsky Method), vyzerala v slávnostný večer skutočne úžasne. O to viac tento zjav možno oceníte, ak si uvedomíte, že Zeta-Jones v stredu 25. septembra oslavuje 50. narodeniny. Na prahu okrúhleho jubilea, polstoročnice, bola skrátka nádherná.

Herečka, známa napríklad z filmov o Zorrovi, zvolila výrazný model fuksiovej farby z dielne Georges Hobeika Couture. Rafinovaný strih odhaľoval jej nohy pod naznačeným rozparkom, transparentný detail zase vytváral zaujímavý detail v dekolte.

Brunetka, ktorá je matkou dvoch dnes už takmer dospelých detí, bude v stredu oslavovať aj spoločne so svojím manželom – hercom Michaelom Douglasom. Hollywoodsky pár sa totiž narodil v rovnaký deň, akurát s 25-ročným vekovým rozdielom. Prečítať si ich vizitky a pozrieť staršie fotografie môžete aj u nás.

Zdá sa však, že 25. september hviezdy naozaj prajú umeleckému odvetviu. Okrem dvojice oslávencov v rovnaký deň sfúkne sviečky na narodeninovej torte aj slávny španielsky režisér Pedro Almodóvar. Narodil sa 25. septembra 1949.

Modelka Kendall Jenner (vpravo) vyzerala...
Herečka Amy Adams prišla v šatách Fendi Haute...
+61Herečka Phoebe Waller-Bridge si na slávnostný...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #krása #róba #Catherine Zeta-Jones #Emmy #Georges Hobeika

+ Dovolenku si zaslúžite nielen pre radosť ale aj pre nevyhnutné zdravie.
Tímová spolupráca...

+ Chýba vám elán, slnečné lúče vám pomôžu doplniť energiu a vitamín D.
Očakávajte uznanie za vašu tvrdú...