Výstrih po pupok, (pri)tesný overal: Takto odvážna Škamlová vyrazila do kina!

Slovenská kinematografia má za sebou veľkú filmovú premiéru. Možno jednu z najväčších v tomto roku. Ujsť si ju nenechali mnohé známe tváre.

29.11.2019 00:00
debata
Podnikateľka Romana Škamlová v striebornom... Foto: Robo Homola / Česká editoriální fotografie / Profimedia
Podnikateľka Romana Škamlová v striebornom minioverale. Podnikateľka Romana Škamlová v striebornom minioverale.

Na premietanie nového romantického filmu Šťastný nový rok, v ktorom hlavné úlohy stvárnila napríklad Táňa Pauhofová, Gabriela Marcinková či Ján Koleník, sa prišla pozrieť aj podnikateľka Romana Škamlová.

Vo vianočnom a zároveň gala duchu akcie stavila známa blondínka a niekdajšia účastníčka súťaže krásy na trblietavý minioveral, ktorý doplnila aj trblietavými vysokými čižmami a tmavými priehľadnými pančuchami.

Blondínka je známa svojím sexy vzhľadom a s radosťou ho servíruje na podujatiach pomerne často. Aj tentoraz to bola stávka na odvahu a Škamlová predvádzala výstrih až po pupok a miniatúrnu dĺžku. Snaha sa cení, ale nie vždy zúročí. Šortková časť overalu bola napasovaná natesno v rozkroku, čo bilo do očí. Párty styling v duchu metalických trendov na záver roka však naplnila táto kráska do bodky. Nuž, nabudúce akurát o pár centimetrov látky viac. (pozrite si naše inšpirácie na párty módu záveru roka)

Slávnostný večer premiéry filmu Šťastný nový rok sa pritom niesol v duchu pomerne pompéznom a hlavné hrdinky dokonca stavili na večerné róby. Ako sa obliekli herečky ako Emília Vášáryová, Gabriela Marcinková či Antónia Lišková sa pozrite v našej galérii, alebo čítajte tu.

Herečka Gabriela Marcinková stavila na červenú...
Herečka Emília Vášáryová vyzerala na premiére...
+21Herečka Zuzana Norisová stvárnila jednu zo...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #premiéra #vzhľad #metalíza #Romana Škamlová #sexy #Šťastný nový rok

+ Rozdelíte si denné jedlo na viacero porcií, úspech sa rýchlo dostaví.
Očakávajte dobré správy ohľadom...

+ Prepracovanie a únavu nepodceňujte, radšej si do sýta oddýchnite.
Peniaze, ktoré vám ponúkajú si zaslúžite, načo...