Taylor Swift na veľkej premiére ako diva! Cats zamňaukali v New Yorku

Amerika zažila v pondelok dve veľké premiéry. Kým v Los Angeles to ožilo hviezdnymi vojnami, v New Yorku uviedli herci filmovú verziu slávneho muzikálu Cats. Jej hviezdy pri tom nechýbali.

17.12.2019 12:37
debata
Speváčka Taylor Swift na premiére filmu Cats v... Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Speváčka Taylor Swift na premiére filmu Cats v róbe Oscar de la Renta. Speváčka Taylor Swift na premiére filmu Cats v róbe Oscar de la Renta.

Na červený koberec v pondelok zamierili herci, ale aj spevácke hviezdy, ktorým dal režisér Tom Hooper príležitosť na filmovom plátne. Veľkým hereckým debutom sú Cats pre speváčku Taylor Swiftovú. Držiteľka niekoľkých cien Grammy nenechala nič na náhodu a na slávnostnú premiéru dorazila vo veľkolepej večernej kreácii Oscar de la Renta (zhodou náhod mala šaty z rovnakej dielne aj herečka Daisy Ridley na premiére Hviezdnych vojen).

Speváčka Taylor Swift.
Režisér Tom Hooper a speváčky Taylor Swift (v...
+11Modelka Sara Sampaio na svetovej premiére...

Blondínka pôsobila dramaticky a zároveň veľmi elegantne. Nebudeme ďaleko od pravdy, ak povieme, že bola jasným stredobodom pozornosti. Zmieriť sa s tým musela aj Jennifer Hudson, ďalšia spevácka hviezda osadenstva, ktorá však už skúsenosti s herectvom má. Konieckoncov za rolu v muzikáli Dreamgirls má aj sošku Oscara. Hudson sa na premiére objavila v kreácii Reem Acra.

zväčšiť Režisér Tom Hooper a speváčky Taylor Swift (v... Foto: Reuters, ANDREW KELLY
Režisér Tom Hooper a speváčky Taylor Swift (v strede) a Jennifer Hudson spoločne predstavili film Cats. Režisér Tom Hooper a speváčky Taylor Swift (v strede) a Jennifer Hudson spoločne predstavili film Cats.

Režisér Hooper obsadil do Cats aj herca Idrisa Elbu, moderátora a herca Jamesa Cordena či speváka Jasona Derula. Titulnú rolu stvárnila primabalerína newyorského baetu Francesca Hayward. Pondelňajší večer žiarila v nežnej kreácii z bielej čipky.

Snímka Cats napriek oficiálnej premiére má už za sebou niekoľko projekcií, ktoré tvorcovia urobili preto, aby film mohol zabojovať v aktuálnej sezóne filmových cien. Ich snaha však veľmi nevyšla. Napríklad na cenách Zlatý glóbus si film nevybojoval žiadnu hereckú nomináciu.

Jedinú, ktorú získal, je za pôvodnú pieseň Beautiful Ghosts, ktorú zložila práve Taylor Swift s autorom muzikálu Cats Andrewom Lloydom Weberom.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #premiéra #Jennifer Hudson #Taylor Swift #Cats

+ Začínate mať problémy s dýchaním, potrebujete pravidelný pohyb.
Zvýšte pozornosť pri zverejňovaní osobných...

+ Pocítite prílev vnútorných síl a zvýši sa vám chuť do života.
Vykročíte správnou nohou a problémy vyriešite bez...