Sophie Marceau kráľovnou Cannes, v 54 rokoch vyzerá božsky! Bodovala aj Herzigová

Druhým večerom pokračoval v stredu 74. ročník filmového festivalu v Cannes. Atmosféra už bola tradičná, plná zvukov cvakajúcich fotoaparátov a pokrikovania fotografov aj fanúšikov na hviezdy, ktoré zdobili červený koberec.

07.07.2021 21:05
debata (4)
zväčšiť Herečka Sophie Marceau (druhá zľava) vyzerala... Foto: SITA/AP, Vianney Le Caer
France Cannes 2021 Everything Went Fine Red Carpet Herečka Sophie Marceau (druhá zľava) vyzerala úchvatne v šatách z dielne Valentino Haute Couture. Na snímke po boku - zľava: kolegu Andreho Dussolliera, režiséra Francoisa Ozona a kolegyne Geraldine Pailhasovej.

Hoci na večernej premiére filmu Everything went fine sa zúčastnili množstvo známych tvárí zo sveta modelingu, pod taktovku si ho vzali práve hviezdy premietaného filmu – novej snímky od francúzskeho režiséra Francoisa Ozona. Ten do svojej drámy na základe autobiografických spomienok Emmanuéle Bernheimovej obsadil napríklad francúzsku divu Sophie Marceau. Postarala sa o niekoľko výnimočných momentov.

Nemecká topmodelka Lorena Rae v kreácii Elie...
Modelka Eva Herzigová v kreácii Alberta...
+15Nemecká herečka Iris Berben v kreácii Oscar de...

Napriek tomu, že niekdajší francúzsky sex-idol oslávil už 54. narodeniny, pri pohľade na Marceauovú sa chvíľami zdalo akoby sa jej čas ani nedotkol. V kreácii Valentino Haute Couture, čiernobielom modeli šiat obkresľujúcich jej krivky, vyzerala úchvatne. A sexy. Marceauovej pôvab odmenili najmä domáci fanúšikovia nadšenými pokrikmi a potleskom.

Samozrejme, do príprav na večer v Cannes vkladajú snahu, čas a množstvo prostriedkov aj mnohé ďalšie dámy. Zúročilo sa to v prípade topmodelky Candice Swanepoelovej, ktorá už druhý večer za sebou žiarila v kreácii Etro. Tentoraz bielych šatách odhaľujúcich chrbát a zdôrazňujúcich jej udržiavanú štíhlu figúru niekdajšieho anjelika Victoria's Secret.

zväčšiť Topmodelka Candice Swanepoel vyzerala úchvatne... Foto: SITA/AP, Vianney Le Caer
France Cannes 2021 Everything Went Fine Red Carpet Topmodelka Candice Swanepoel vyzerala úchvatne v bielej kreácii s trblietavým lemom od Etro.

Do modelu Elie Saab Haute Couture sa obliekla nemecká kráska Lorena Rae, ktorá bola jednou z množstvo modeliek zdobiacich program stredajšieho galavečera. K nej sa potom pridala napríklad éterická Noelle Capri v bielej kreácii s vejúcim šálikom okolo krku alebo modelka Leonie Hanne.

O tom, že aj modelingové veteránky majú stále čo povedať, presviedčala česká topmodelka a niekdajšia hviezda kampane Wonderbra Eva Herzigová. Obliekol ju ateliér Alberta Ferretti a pôvabná Češka bola jednou z mála dám, ktorá si večer užívala v komfortnejšej kombinácii nohavíc a topu – samozrejme, v patrične luxusnom vyhotovení.

zväčšiť Česká modelka Eva Herzigová v kreácii Alberta... Foto: SITA/AP, Vianney Le Caer
France Cannes 2021 Everything Went Fine Red Carpet Česká modelka Eva Herzigová v kreácii Alberta Ferretti.

Premietanie novej snímky Francoisa Ozona si nenechala ujsť ani francúzska herečka Isabelle Huppert, ktorá dorazila v dramatickej čiernej róbe Balenciaga doplnenej vysokými čižmami. Na Francúzskej riviére sa nachádza už aj Diane Kruger, nemecká rodáčka, ktorá kariéru odštartovala vo Francúzsku, aby sa následne presadila vo zvyšku Európy, ale aj vo svete. Fotografie zo stredajšieho večera si pozrite v našej bohatej galérii.

France Cannes 2021 Opening Ceremony Red Carpet Čítajte viac Cannes štartuje! Krásky Hadid či Bruni uchvátili, šéf poroty naložil Putinovi aj rasistom

© Autorské práva vyhradené

4 debata chyba
Viac na túto tému: #festival #Cannes #Diane Kruger #Eva Herzigová #gala #Candice Swanepoel #Sophie Marceau #Lorena Rae

+ Dovolenku si zaslúžite nielen pre radosť ale aj pre nevyhnutné zdravie.
Tímová spolupráca...

+ Začínate mať problémy s dýchaním, potrebujete pravidelný pohyb.
Zvýšte pozornosť pri zverejňovaní osobných...