Damon bez manželky, v Cannes s kolegyňou. Hviezdou britská herečka celá v perí!

Festival v Cannes dokázal vždy prilákať veľké hollywoodske hviezdy a v rámci programu predstaviť aj očakávané filmové trháky. Snímka Stillwater bude pravdepodobne jedným z nich. Zárukou je napríklad aj hlavný hrdina v podaní herca Matta Damona.

08.07.2021 21:18
France Cannes 2021 Stillwater Red Carpet Foto: ,
Camille Cottin a Matt Damon predstavili film Stillwater.
debata

Americký miláčik a hviezda Hollywoodu sa objavila vo štvrtok večer aj na červenom koberci na Francúzskej riviére. Po jeho boku tentoraz nestála jeho životná partnerka, manželka Luciana, ale pôvabná mladšia kolegyňa Camille Cottin, ktorá si vo filme zahrala. Snímku v réžii Toma McCarthyho reprezentovala tiež herečka Abigail Breslin, ktorá štartovala kariéru kedysi ako detská hviezda v hite Little Miss Sunshine.

Leonie Hanne pózuje fotografom v kreácii Tony...
Modelka Soo Joo Park v šatách z dielne značky...
+16Herečka Camille Cottin pózuje fotografom v...

Špecifikom festivalu v Cannes je však výrazné zastúpenie celebritných hostí, ktorí spestrujú každý večer jednotlivé premiéry a lákajú verejnosť aj pútajú pozornosť fotografov a médií ako takých. Zvyčajne ide o modelky, speváčky a herečky, ktoré zastupujú odevné či kozmetické značky a najnovšie sa medzi celebritných hostí radia aj influecerky s miliónovými základňami sledovateľov.

zväčšiť Herečka Jodie Turner-Smith pózuje fotografom na... Foto: SITA/AP, Brynn Anderson
France Cannes 2021 Stillwater Red Carpet Herečka Jodie Turner-Smith pózuje fotografom na premiére filmu Stillwater. V kreácii Gucci.

Jednou z nich bola vo štvrtok večer talianska star Chiara Ferragni, ktorej limetkovozelená kreácia zdobená striebornými dekoratívnymi detailmi od Giambattistu Valliho patrila medzi najvýraznejšie modely večera. Víťazkou však nebola – talianskej influencerke totiž vyfúkla status najvýraznejšej dámy britská herečka Jodie Turner-Smith. Jej šaty z dielne značky Gucci s masívnou sukňou pošívanou bielym a žltým pštrosím perím žiarili už doďaleka. A Turner-Smith sa v nich niesla (aj pózovala) ako skutočná kráľovná.

zväčšiť Dizajnérka a influencerka Chiara Ferragni v... Foto: SITA/AP, Vianney Le Caer
France Cannes 2021 Stillwater Red Carpet Dizajnérka a influencerka Chiara Ferragni v kreácii Giambattista Valli Haute Couture.

Zástupkyne modelingovej brandže si pre tento večer vybrali najmä pompézne kreácie s metalickými detailmi. Napríklad blondínka Frida Aasen, ktorá vzhľadom pripomína bábiku Barbie, stavila na zlatý model od Elieho Saaba. Jej kolegyňa Leonie Hanne zase predvádzala biely model s perlovým a štrasovým okrajom z dielne Tony Ward Couture.

Dramatická čierna, so sexy detailmi – taká bola nohavicová kreácia Etro, v ktorej sa prvýkrát tento rok pred fotografov postavila brazílska krásavica Izabel Goulart. Pozoruhodný a patrične noblesný a hodný festivalu bol aj model herečky Naamy Preisovej – trblietavé šaty Valentino.

France Cannes 2021 Everything Went Fine Red Carpet Čítajte viac Sophie Marceau kráľovnou Cannes, v 54 rokoch vyzerá božsky! Bodovala aj Herzigová

Galériu zo štvrtkového večera aj módu prítomných dám si môžete pozrieť v našej ďalšej bohatej galérii z filmového festivalu. Nižšie čítajte aj staršie články z akcie, ktorá odštartovala v utorok večer.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #festival #Cannes #Matt Damon #Izabel Goulart #Frida Aasen

+ Dnes na sladkosti zabudnite, dajte si radšej ovocie.
Je čas nato aby ste kontrolovali hlavne sami seba, myslite...

+ Je ten najsprávnejší čas naučiť sa ovládať sa, skúšajte to každý deň.
Premýšľajte strategicky o svojej kariére,...