Luxusná róba spravila zo španielskej krásky zjavenie. Ale v uliciach? Fíha, to sú nohy!

V rodnom Španielsku je megahviezdou, no jej popularita prekročila aj hranice domácej krajiny. Dôvodom je fakt, že Nieves Alvarez je stále vyhľadávanou modelkou aj moderátorkou. V Cannes zaujala v utorok hneď dvakrát.

14.07.2021 08:45
621361962 Foto:
Španielska modelka a moderátorka Nieves Alvarez v kreácii Elie Saab Haute Couture.
debata

Rodáčka z Madridu, ktorej tvár je dobre známa aj mnohým Slovákom (objavuje sa často v reklamách – printových aj televíznych), sa vybrala na premiéru filmu Alina a predviedla jeden z najpompéznejších lookov večera. Alvarez pravidelne spolupracuje s libanonským dizajnérom Eliem Saabom a aj tentoraz mala na sebe model z jeho kolekcie haute couture.

Šaty ručne pošívané tisíckami krištáľov na jedno rameno rafinovane naznačovali odhalenú figúru a dlhé štíhle nohy dámy, ktorá meria rovných 180 centimetrov. No kým na červenom koberci to bolo o luxuse, rafinovanosti, elegancii a kráse, v uliciach Cannes len pár hodín pred večernou premiérou predvádzala španielska moderátorka svoju sexy figúru.

Francúzska herečka Isabelle Huppert prišla v...
Modelka Coco Rocha v kreácii Christian Dior...
+9Zľava: Pascale Desrochers, Sylvain Marcel,...

Paparazzovia zachytili 47-ročnú Alvarezovú pri odchode z hotela a na prechádzke uličkami mesta. V pestrofarebnom šortkovom overale a so žltými lodičkami na nohách cupitala po chodníku a magnetizovala svoje okolie. Niet však divu, stačilo sa pozrieť na jej dlhé odhalené nohy a auru, ktorú okolo seba modelka šíri. Bola skrátka neprehliadnuteľná.

Video
Zdroj: Profimedia

V uličkách ju sprevádzal len 26-ročný španielsky herec Alejandro Speitzer. Aj keď sa okamžite objavili špekulácie, či ide o mladého milenca – faktom je, že dvojicu spája najmä pracovný vzťah. Speitzer v minulosti randil s hviezdou seriálu Elita Ester Exposito, ktorá sa v Cannes objavila hneď v úvode (viac čítajte tu).

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #krása #nohy #Cannes #paparazzi #pôvab #Nieves Alvarez

+ Pravidelná hydratácia je základom šťastia a zdravia.
Ak niečo robíte, nezabudnite si svoju prácu aj uložiť....

+ Naslúchajte svojmu telu, ono vie, čo je pre vás najlepšie.
Flexibilita a prispôsobivosť otvoria nové možnosti....