Netere princeznej Diany sú fakt kočky! Blond dvojičky takmer oslepili fotografov

29-ročné štíhle blondínky mali počas podujatia v Londýne o záujem médií postarané.

04.11.2021 00:00
Lady Amelia Spencer Foto:
Lady Amelia Spencer ( vpravo) a Lady Eliza Spencer počas udeľovania The Leopard Awards v Londýne.
debata

Lady Amelia a Lady Eliza Spencer síce nie sú tak veľmi sledovanými celebritami ako členovia britskej kráľovskej rodiny, ale za pozornosť rozhodne stoja. 29-ročné mladé ženy, ktoré sú dvojičkami, si záujem fotografov „vypýtali“ na červenom koberci podujatia s názvom Leopard Awards, ktoré sa konalo pod hlavičkou charitatívnej organizácie „The Princes Trust“.

Sestry, ktoré sú dcérami Dianinho mladšieho brata Earla Spencera a sesternicami princov Williama a Harryho, priam oslepovali objektívy v londýnskej Goldsmith Hall. Mohli za to módne voľby na slávnostný večer, ktoré doslova „ťahali“ oči.

kitty spencer Čítajte viac Nevesta bola prekrásna! Neter princeznej Diany sa vydala za milionára staršieho než je jej otec

Amelia, ktorá sa nedávno presťahovala do Londýna z Južnej Afriky so svojím snúbencom Gregom Mallettom, si obliekla šaty siahajúce až po zem, zatiaľ, čo jej sestra Eliza zvolila kratšie šaty v kombinácii s bielym sakom.

kate - koláž Čítajte viac To je záber! Zuzana Čaputová a vojvodkyňa Kate tvárou v tvár. Počas rozhovoru obe žiarili

Obe mali vlasy rozpustené, v blond prameňoch im padali na plecia, zdobili ich aj diamantové šperky. Amelia a Eliza zaujali aj modelingové agentúrý a obe majú zmluvy so Storm Model Management. Niet divu, že po dvojičkách agentúra „chňapla“ – krásne tváričky, štíhle postavičky a príbuzenstvo s princeznou z Walesu ako bonus.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #princezná Diana

+ Nezaťažujte sa niečím čo nie je vaša starosť, škodíte hlavne sami sebe.
Nekopírujte, nikdy tak sami nebudete so...

+ Naslúchajte svojmu telu, ono vie, čo je pre vás najlepšie.
Flexibilita a prispôsobivosť otvoria nové možnosti....