Dokonalá v každom smere! Boh ju stvoril pre zaľúbeného manžela aj sexy kreácie

Môže byť ešte viac sexy? Speváčka, tanečnica a trojnásobná mama Ciara opäť oslnila na spoločenskej akcii. Tentoraz v kreácii s krištálmi od dizajnéra, ktorý si odnášal domov cennú trofej.

05.11.2021 00:00
2021 ACE Awards Foto: ,
Speváčka Ciara na vyhlásení cien ACE (Accessories Council Excellence) Awards v šatách LaQuan Smith.
debata

Na vyhlásení cien ACE Awards v New Yorku sa 36-ročná speváčka objavila po boku návrhára LaQuana Smitha, ktorého ako jedného z viacerých laureátov ocenili za výnimočný prínos v oblasti tvorby módnych doplnkov.

Samozrejme, obliekla si model práve z jeho dielne a telový odtieň na telo strihaných šiat pošívaných krištálmi jej naozaj pristal. Speváčke zdôraznil jej bezchybné krivky, odvážny rozparok zase odhalil nohy. Američanka celý look doplnila kučeravými kaderami a lodičkami čokoládovej farby.

Herečka, moderátorka a komička Whoopi Goldberg...
Sabrina Carpenter a dizajnér Wes Gordon z...
+3Laureátka ceny Superhero award Iris Apfel.

Iba pred pár dňami Ciara oslávila narodeniny. Pri tej príležitosti jej verejné vyznanie a blahoželanie napísal aj manžel – hráč amerického futbalu Russell Wilson. “Dokonalá vo všetkých smeroch. Boh ťa pre mňa stvoril. Stvoril ťa tak, aby si mi perfektne sadla do môjho náručia. Urobil z teba úžasnú ženu a matku, ktorou si. Boh ťa stvoril, aby si zabávala svet svojím darom spievať a tancovať," napísal Wilson na Instagrame. Dvojica je zosobášená od roku 2016 a spoločne majú dve deti, dcéru Siennu a syna Wina. Ciara má tiež syna Futura z predchádzajúceho vzťahu.

2021 MET Museum Costume Institute Benefit Gala Čítajte viac Kratšie to už nejde! Zvodná Ciara v uliciach, v mini si urobila parádnu reklamu

Na slávnostný večer vo Veľkom jablku však americká kráska dorazila bez manžela. Pánske garde zastúpil po jej boku práve ocenený LaQuan Smith. Event si nenechali ujsť ani ďalšie známe osobnosti, medzi nimi napríklad herečka a moderátorka Whoopi Goldberg, ktorá prišla podporiť svojho kamaráta a dizajnéra Christiana Siriana. Herečka Sabrina Carpenter zase reprezentovala prácu Wesa Gordana a ateliéru Carolina Herrera, pre ktorý pracuje.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #krása #manžel #Ciara #Vyznanie #ACE Awards #Russell Wilson

+ Zdravé stravovanie prinesie spokojnosť a lepšie zdravie.
Trpezlivosť a dôkladnosť vás dovedú k vytúženým cieľom....

+ Malé zmeny v jedálničku vás nabijú pozitívnou energiou.
Pomoc pri rozhodovaní ohľadom financií nenechávajte na...