Fešák z This is us má vlastnú hviezdu! Neuveríte, kam mu ju položili...

Dočkal sa konečne aj on! Hercovi Milovi Ventimigliovi odhalili v pondelok popoludní jeho vlastnú hviezdu na povestnom Chodníku slávy - a na pomerne zaujímavom mieste.

12.01.2022 00:00
Herec Milo Ventimiglia si fotí svoju vlastnú... Foto: ,
Herec Milo Ventimiglia si fotí svoju vlastnú hviezdu na Hollywood Walk of Fame.
debata

Štyridsaťštyriročný herec sa v pondelok popoludní objavil na hollywoodskom Chodníku slávy, priamo pred jedným z obchodov, ktoré lemujú celú ulicu. Tam mu zástupcovia Los Angeles umiestnili jeho vlastnú hviezdu – Ventimiglia sa jej dočkal po takmer troch dekádach hereckej kariéry, čo následne aj okomentoval na sociálnej sieti.

„Je to trochu ako veta: Okej, chlapče, posledných 26 rokov si to robil dobre, ale čo máš pripravené na nasledujúcich 26,“ opísal svoje pocity seriálový fešák a hrdina viacerých populárnych projektov. Na slávnostnom ceremoniáli nechýbali ani kolegovia z vybraných projektov, ktoré hercov talent za spomenuté roky potvrdili.

Herec Milo Ventimiglia pred ceremoniálom...
Herec Milo Ventimigilia pózuje pri svojej...
+2Herec Milo Ventimiglia si fotí svoju vlastnú...

Reč je napríklad o seriáli Ženy z rodu Gilmorovcov, ktorého autorka Amy Sherman-Palladino si uctila herca krátkym príhovorom. Podporu mu prišli potom vyjadriť aj kolegovia Justin Hartley, Jon Huertas a scenárista Dan Fogelman, ktorí zase s ním pracujú na seriáli This is us.

Práve vďaka poslednému menovanému projektu patrí meno aj tvár herca Mila Ventimigliu medzi dobre známe a obľúbené medzi americkými divákmi. Nebola potom asi náhoda, že zástupcovia Los Angeles umiestnili jeho hviezdu hneď vedľa plakety herečky a speváčky Mandy Mooreovej, ktorá v seriáli stvárňuje jeho manželku.

this is us, Čítajte viac Chystajte si vreckovky! Emotívny seriálový hit ukazuje prvé zábery zo svojho konca

Milo Ventimiglia si zahral v minulosti napríklad aj v seriáli Hrdinovia či Gotham alebo vo filmoch Grace: Kňažná z Monaka alebo Rocky: Nová šanca. Často ho tiež zaraďujú do zoznamu najsexi hercov. Pozornosť upútal aj pred časom, keď sa na tréning vybral takto… pozrite si foto tu.

Obsah vznikol v spolupráci s Mall.tv

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Chodník slávy #hviezda #kariéra #sexepíl #Milo Ventimiglia #mall.tv

+ Pocítite oslabenie imunitného systému, prospeje vám krátky pôst.
Nové pracovné príležitosti otvoria...

+ Pocítite prílev vnútorných síl a zvýši sa vám chuť do života.
Vykročíte správnou nohou a problémy vyriešite bez...