Úžasná pani Maiselová? Bez pochýb! Zvládne rozosmiať divákov aj stáť na korčuliach

Celkom netradičné promo k novej sérii populárneho komediálneho projektu The Marvelous Mrs. Maisel si pripravili jeho tvorcovia. Hrdinovia mali šance predviesť aj svoj iný talent. Herečka Rachel Brosnahan opäť nesklamala.

07.02.2022 00:00
"The Marvelous Mrs. Maisel" Skate Night Foto: ,
Herečka Rachel Brosnahan je očarujúca aj na korčuliach.
debata

Americká hviezda a hlavná hrdinka populárneho projektu z produkcie Amazon Prime sa postavila na korčule, keďže producenti šou si pripravili pred fanúšikov spoločné korčuľovanie sa v newyorskom Bryant Parku s hviezdami seriálu. Brosnahanovú v jednom momente zachytili kamery v spoločnosti niekoľkých žine, zástupcov verejnosti, ktoré držala za ruky a korčuľovala po klzisku.

Herec Michael Zegen a jeho seriálová kolegyňa...
Herečka Rachel Brosnahan (v strede) v...
+3Herci Luke Kirby (vľavo) a Tony Shalhoub na...

Sympatická 31-ročná herečka, ktorá za výkon v seriáli o stand-up komičke v 50-tych rokoch minulého storočia v New Yorku získala množstvo ocenení, je zjavne športovo nadaná. Len pred pár týždňami v talk-šou Jamesa Cordena totiž vysvitlo, že kým sa vrhla na herectvo, robila aj inštruktorku snoubordingu. Corden túto informáciu doložil aj fotografiami zo študentských čias dnes 31-ročnej Brosnahananovej.

„Učila som malé deti, veľmi malé deti. Ale áno, robila som inštruktorku,“ vysvetlila na návšteve v televízii, kde tiež propagovala najnovšiu sériu projektu.

659760170 Čítajte viac Je nádherná, ale do očí sa jej pozerá ťažko! Hviezda Eufórie v uliciach predvádza ukážkový dekolt

Okrem nej sa počas víkendového korčuľovania objavili medzi fanúšikmi a vybranými zástupcami médií aj ďalší herci – medzi nimi napríklad Luke Kirby či Tony Shalhoub. Streamovanie štvrtej sezóny projektu je naplánovaná na druhú polovicu februára.

Video
VIDEO: Hviezdy seriálu The Marvelous Mrs. Maisel na korčuliach. Zdroj: Backgrid USA / Profimedia

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #premiéra #korčuľovanie #The Marvelous Mrs. Maisel #Rachel Brosnahan

+ Začínate mať problémy s dýchaním, potrebujete pravidelný pohyb.
Zvýšte pozornosť pri zverejňovaní osobných...

+ Chýba vám elán, slnečné lúče vám pomôžu doplniť energiu a vitamín D.
Očakávajte uznanie za vašu tvrdú...