Najprv ju roznežnili deti, potom skončila na zadku... Takto sa rozbláznila vojvodkyňa Kate v Kodani

Ako malé rozbláznené dieťa! Tak pôsobila v niektorých momentoch svojej návštevy v Kodani britská vojvodkyňa Kate. V utorok podvečer sa objavila v detskom centre Lego Foundation PlayLab.

23.02.2022 09:57
vojvodkyňa Kate, Kodaň, Foto: ,
Vojvodkyňa Kate z Cambridge navštívila Lego Foundation PlayLab v Kodani a vyskúšala si aj detskú šmykľavku.
debata (6)

Mama troch detí a manželka princa Williama do krajiny pricestovala sama na dvojdňovú návštevu a jej prvé kroky viedli práve do zábavno-edukačného centra pre deti a ich rodičov. S niektorými sa hneď v úvode stretla a bolo jasné, že v spoločnosti mamičiek a ich batoliat sa cíti byť naozaj ako doma. Srdečné úsmevy, rozhovory, pohladenie malých drobcov – štyridsaťročná Kate je skrátka pri rodičovských interakciách neuveriteľne prirodzená.

Vojvodkyňa Kate z Cambridge v elegantnej...
Vojvodkyňa Kate z Cambridge na návšteve Kodane.
+6Vojvodkyňa Kate na návšteve Kodane.

V jednom momente sa Kate nechala uniesť dokonca natoľko, že si vyskúšala jednu zo šmykľaviek pre menšie deti. V elegantnom tvídovom saku, nohaviciach a lodičkách neváhala skočiť do tunela a pred objektívmi pristáť na zadku a so spokojným smiechom.

V rozhovore sa vojvodkyňa tiež priznala, že by si ešte želala mať ďalšie deti a táto túžba sa vraj zintenzívni vždy, keď sa s nejakými malými deťmi stretne. „Vždy som po tom zažiadaná po ďalších deťoch,“ znejú jej slová v príspevku na oficiálnom Instagrame vojvodu a vojvodkyne z Cambridge.

zväčšiť Vojvodkyňa Kate z Cambridge navštívila Lego... Foto: SITA/AP, Ida Marie Odgaard
Vojvodkyňa Kate, Kodaň Vojvodkyňa Kate z Cambridge navštívila Lego Foundation PlayLab v Kodani a vyskúšala si aj detskú šmykľavku.

„William má vždy strach, keď sa stretnem s deťmi, ktoré majú menej ako rok. Prídem domov a hovorím mu, majme ďalšie bábätko,“ komentovala v rozhovore mama princov Georga a Louisa a princeznej Charlotte.

Britain Kate Turns 40 Čítajte viac Princ William dal Kate pred svadbou zásadný sľub! Dodržal ho na jednotku

Vojvodkyňu čaká v stredu stretnutie s dánskou princeznou Mary a ďalšie oficiálne návštevy v rámci Kodane. Večer by však už mala odletieť späť domov a, ako inak, venovať sa svojim trom deťom.

Pozrite si štýl kráľovien a princezien

Obsah vznikol v spolupráci s Mall.tv.

© Autorské práva vyhradené

6 debata chyba
Viac na túto tému: #deti #vojvodkyňa Kate #Kodaň #dobrá nálada

+ Vyvážená strava prinesie viac energie a pocit šťastia.
Dokumenty nepodpisujte hneď, potrebné je čítanie, inak...

+ Pocítite oslabenie imunitného systému, prospeje vám krátky pôst.
Nové pracovné príležitosti otvoria...