Prvýkrát pred objektívmi v roku 2022 a hneď úchvatná! Z oscarovej krásky bola diva v červenom

Ešte pred pár týždňami ju paparazzovia fotografovali v Sydney, kam sa herečka Natalie Portman presťahovala pre nakrúcanie filmu a zostala tam aj po jeho skončení. Späť do Los Angeles ju však pritiahla premiéra nového projektu.

18.03.2022 00:00
debata
zväčšiť Natalie Portman v modeli z dielne Dior na... Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
Natalie Portman Natalie Portman v modeli z dielne Dior na premiére seriálu Pachinko.

Americko-izraelská herečka sa objavila v stredu podvečer na premietaní a slávnostnom predstavení novinky Pachinko. Ak vám ten názov znie trochu záhadne či možno exoticky, vedzte, že ide o seriál odohrávajúci sa v troch rozličných krajinách a ktorý vznikol na základe rovnomenného knižného bestselleru od Min Jin Lee.

Novinka z produkcie Apple TV+ je vlastne ďalšou posilou v momentálnej populárnej vlne juhokórejskej tvorby, ktorú odštartoval hit Squid Game na Netflixe. Diváci sa však dočkajú veľkolepej ságy a rodinnej drámy so zakázanou láskou a lokáciami od Južnej Kórey, cez Japonsko až po Ameriku.

Natalie Portman v modeli z dielne Dior na...
Herečka Anna Sawai (v kreácii Chanel)  na...
+5Herečka Minha Kim na seriálovej premiére...

Hoci oscarová herečka Portman si v seriáli nezahrala, jej prítomnosť na slávnostnej premiére je podľa mnohých dôkazom, že voči príbehu, ale aj tvorcom prejavuje veľký obdiv. Ten sa zatiaľ objavuje aj v prvých kritikách – seriál Pachinko uchvátil recenzentov, ktorí mali možnosť časť z neho vidieť a tvrdia, že ide o majstrovskú televíznu tvorbu. Medzi hercami sa objavila aj víťazka Oscara Yuh-Jung Youn (má ho za film Minari), ktorá stvárňuje hlavnú hrdinku v pokročilom veku a príbeh rozpráva návratmi do svojich spomienok.

Emma Stone (vľavo) a Alicia Vikander Čítajte viac Hollywoodske krásky prilákal Louis Vuitton, hviezda Squid Game vykročila rovno po móle

Americká herečka Natalie Portman, pre ktorú bola účasť na premiére seriálu vôbec prvou oficiálnou akciou v roku 2022, patrí zatiaľ medzi hviezdy, ktoré odolávajú lákadlám televíznej seriálovej tvorby. Práve na obrazovkách Apple TV+ pritom dostali v minulosti priestor tie najväčšie ženské hviezdy Hollywoodu ako Jennifer Aniston, Reese Witherspoon či Kerry Washington.

Portmanovú diváci najbližšie uvidia v štvrtom pokračovaní komiksovej ságy o Thorovi – práve to je snímka, ktorú nakrúcala v Austrálii ešte počas pandémie.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #krása #premiéra #seriál #Natalie Portman #Pachinko

+ Zdravé stravovanie prinesie spokojnosť a lepšie zdravie.
Trpezlivosť a dôkladnosť vás dovedú k vytúženým cieľom....

+ Pocítite prílev vnútorných síl a zvýši sa vám chuť do života.
Vykročíte správnou nohou a problémy vyriešite bez...