Hviezda Stranger Things vzala priateľa konečne do spoločnosti: Ale veď to je... syn slávneho muzikanta!

Jej tvár nie je (najmä televíznemu fanúšikovi) neznáma. Herečka Millie Bobby Brown sa vďaka seriálu Netflix, ale následne aj ďalším projektom zaradila medzi hviezdy mladej hereckej generácie. Na nedávnych cenách BAFTA však viacerých poriadne prekvapila.

18.03.2022 00:00
Jake Bongiovi a herečka Millie Bobby Brown Foto:
Študent a hráč amerického futbalu Jake Bongiovi a herečka Millie Bobby Brown na vyhlásení cien BAFTA v Londýne.
debata

Čerstvá osemnástka sa na červenom koberci slávnostného večera objavila v čiernej kreácii z dielne Louis Vuitton a s pomerne dramatickým gotickým imidžom. Ten, samozrejme, zaujal – rovnako ako jeho nositeľka, ktorá sa pred fotostenu dostala po zástupe starších slávnych kolegýň. Azda najviac pozornosti však na seba Millie strhla, keď sa k nej pridalo aj jej mužské garde.

Daniel Radcliffe Čítajte viac Hviezda Harryho Pottera ukázala na premiére priateľku! Veď ona je s Radcliffom už 10 rokov...

Fakt, že má sympatická herečka priateľa, nie je ničím výnimočný. O kúsok výnimočnejšie už bolo, že išlo o spoločný debut na červenom koberci. Až totožnosť a odhalenie mena jej chlapca však potom zaujme (tých neznalých, ale aj znalcov šoubiznisových pomerov) asi najviac. Talentovaná herečka totiž už nejaký mesiac tvorí pár s Jacobom (Jakeom) Bongiovim – synom známeho amerického muzikanta a speváčka Jona Bon Joviho.

Herečka Salma Hayek zvolila na slávnostný večer...
Herečka Haley Bennett v kreácii Valentino Haute...
+22Herečka a speváčka Clara Amfo v kreácii...

Podľa viacerých médií je to práve devätnásťročný Jacob, kto sa na svojho slávneho otca podobá vôbec najviac zo štyroch detí – tie spevák má so svojou manželkou Dorotheou. Okrem Jacoba sú to ešte synovia Jesse (27 rokov) a Romeo (17) a dcéra Stephanie (28). Práve posledná menovaná bola v centre pozornosti médií aj bulváru pred desiatimi rokmi, keď potvrdila svoje problémy s drogami a musela absolvovať odvykaciu liečbu. Vtedy údajne takmer prišla o život, keď sa predávkovala.

zväčšiť Herečka Millie Bobby Brown prišla na galavečer... Foto: Joel C Ryan
Millie Bobby Brown Herečka Millie Bobby Brown prišla na galavečer v kreácii Louis Vuitton.

Zdá sa, že synovia sa lákadlám drog či alkoholu vyhýbajú, všetci traja sú veľkými športovými fanúšikmi. Jacob a jeho starší brat Jesse hrajú americký futbal, kým mladší zatiaľ za školský tím, starší je už aj členom ligového tímu.

Jon Bon Jovi len nedávno oslávil okrúhlu šesťdesiatku. Pozrite sa aj na jeho zábery z mladosti.

Vedeli ste, že Jon Bon Jovi má aj slovenských predkov? Nie je jediný, ako sú na tom slávne herečky? Pozrite si VIDEO nižšie.

Obsah vznikol v spolupráci s Mall.tv

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #debut #červený koberec #BAFTA #slávne páry #Millie Bobby Brown #mall.tv #Jacob Bongiovi

+ Začínate mať problémy s dýchaním, potrebujete pravidelný pohyb.
Zvýšte pozornosť pri zverejňovaní osobných...

+ Rozdelíte si denné jedlo na viacero porcií, úspech sa rýchlo dostaví.
Očakávajte dobré správy ohľadom...