Ona v luxusných šatách, on v okopaných šľapkách: Hviezdy sa na premiéru teda vedia 'nahodiť'!

Aj keď sa film premieta už niekoľko týždňov v slovenských kinách, americké publikum stále zažíva jeho slávnostné premiéry. Ďalšia prezentácia nového akčného hitu od Michaela Baya, filmu Sanitka, sa konala v Los Angeles.

06.04.2022 00:00
debata
Herečka Eiza Gonzalez a jej kolega Jake... Foto: SITA/AP, Willy Sanjuan
Eiza Gonzalez a jej kolega Jake Gyllenhaal Herečka Eiza Gonzalez a jej kolega Jake Gyllenhaal spoločne na filmovej premiére.

Na červenom koberci sa objavilo ústredné herecké trio, hlavní hrdinovia akčnej snímky v zložení Jake Gyllenhaal, Yahya Abdul-Mateen II a Eiza Gonzalez. Samozrejme, pre fotografov bola jasným lákadlom najmä mexická kráska – nielen pre svoj pôvab, ale vlastne aj ako jediná ženská hrdinka v centre príbehu.

Herečka Eiza Gonzalez a jej kolega Yahya...
Herečka Eiza Gonzalez a jej kolega Jake...
+3Mexicko-americká herečka Eiza Gonzalez prišla...

Gonzalez však nesklamala ani módnych fanúšikov a nadšencov jej krásy a štýlu. Premiérový look bol už tradične veľkolepý a v tomto prípade aj superluxusný. Čiernovlasá kráska, ktorú svet pozná aj z filmov I Care a lot či Bloodshot, sa totiž obliekla do superluxusnej róby Fendi Haute Couture.

zväčšiť Herec Jason Momoa sa na premiére objavil v... Foto: SITA/AP, Willy Sanjuan
Jason Momoa Herec Jason Momoa sa na premiére objavil v poriadne ležérnom outfite.

Vo veľkom kontraste s Gonzalezovou však potom pôsobil napríklad herec Jason Momoa, predstaviteľ Aquamana, ktorý sa tiež objavil na slávnostnej premiére. Rodák z Havaja poňal svoj „premiérový“ outfit viac než ležérne – natiahol na seba široké džínsy s vykasanými okrajmi, voľnú košeľu a svetlú bundu. Zaklincovali to však ufúľané šľapky na nohách. Zdá sa, že jasnou prioritou pre niekdajšiu hviezdu hitu Justice League bol komfort.

Dua Lipa Čítajte viac Móda z Grammy: Dua Lipa v remeňoch, elegantná Gaga, Eilish ako gotická gejša... A Saweetie? Krikľavá provokatérka

Našťastie pondelňajší event zachránili ďalší hollywoodski herci – konkrétne dvojica spomenutých hlavných hrdinov. Jake Gyllenhaal má povesť štýlového muža Hollywoodu a nesklamal ani tentoraz – v obleku z dielne talianskeho ateliéru Giorgio Armani. Ešte výraznejší bol potom herec Yahya Abdul-Mateen II, ktorého do výrazných cyklámenových a fialových kúskov obliekla značka Versace. Viac si pozrite v galérii.

Video
VIDEO: Eiza Gonzales v uličkách LA vystrojená ako na tenisový turnaj

Zdroj: Profimedia

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #premiéra #Versace #Sanitka #Jake Gyllenhaal #Jason Momoa #Fendi #Eiza Gonzalez

+ Rozdelíte si denné jedlo na viacero porcií, úspech sa rýchlo dostaví.
Očakávajte dobré správy ohľadom...

+ Pravidelne regenerovať svoje sily je správne, inak padnete únavou.
Podnikanie bude smerovať dopredu a vy budete...