Beckham mladší a jeho krásna nevesta sú svoji! Ženíchova mama vyrazila dych a... tu je prvý BOZK!

Sú svoji! Brooklyn Beckham a Nicola Peltz sa zosobášili počas ceremoniálu, ktorý prilákal do Palm Beach na Miami celebritných hostí, ale aj stovky turistov a paparazzov. Tí striehli pred luxusnou nehnuteľnosťou už niekoľko dní.

10.04.2022 07:36
681576951 Foto:
Manželia a rodičia ženícha David Beckham a Victoria Beckham počas večernej recepcie po svadbe ich najstaršieho syna Brooklyna. Najmä Victoria vyzerala úžasne.
debata

Celebritný párik, ktorý sa začal stretávať v roku 2019, povedal áno spoločnej budúcnosti počas ceremoniálu, ktorý zahŕňal podľa médií niekoľko židovských rituálov. A nebol lacný. Jeho odhadovaná cena je vraj tri milióny dolárov.

Podľa portálu Daily Mail robili dvojici spoločnosť šesť družičiek a šesť družbov, medzi nimi nechýbali ani súrodenci Brooklyna Beckhama – bratia Romeo a Cruz a sestra Harper, ktorú zachytili neskôr, ako sa s rovesníčkami jaší v záhrade.

Manželia a rodičia ženícha David Beckham a...
Herečka Eva Longoria, dlhoročná kamarátka...
+3Sestry Venus Williams (vpravo) a Serena...

Pozornosť, samozrejme, vyvolávali najmä šaty nevesty. Doposiaľ neexistuje záber, ktorý by mohla vidieť verejnosť a ktorý by model svadobnej róby zachytával. Je však isté, že vznikol v dielni talianskeho ateliéru Valentino a značka zhotovila aj ďalšie modely pre nevestu na prezlečenie.

Paris Fashion S/S 2022 Givenchy Čítajte viac Svadba tejto jari? Beckhamov syn si berie krásku z fakt bohatej rodiny! Miesto sobáša vyrazí dych

Fotografom sa však podarilo ešte počas sobotňajšieho rána zachytiť Brooklyna Beckhama, ako sa v bielom domácom komplete a šľapkách vezie golfovým autíčkom do hlavnej budovy nehnuteľnosti v hodnote bezmála 100 miliónov dolárov. Tá patrí jeho (v tomto momente už) svokrovi Nelsonovi Peltzovi. Ešte vzácnejším úlovkom bol potom záber prvého manželského bozku. Ten vznikol zjavne pomocou špeciálnych objektívov a bol jasne rozoznateľný aj za tmavými oknami veľkej sály, kde obrad prebehol.

zväčšiť Brooklyn Beckham a Nicola Peltz  na podujatí... Foto: SITA/AP, Evan Agostini
2021 MET Museum Costume Institute Benefit Gala Brooklyn Beckham a Nicola Peltz na podujatí Met Gala v New Yorku.

Svadobný obrad sa konal v sobotu popoludní, pričom zhruba o polsiedmej podvečer boli všetky oficiálne časti ukončené, nasledovala veľkolepá párty. Hoci mladomanželia zostali pred fotoaparátmi viac-menej uchránení (je možné, že aj preto, že zábery zo svadby predali exkluzívne vybranému médiu), hostia a dianie v mieste konania sobáša bolo mapované doslova po sekundách.

VIDEO: David & Victoria Beckham – po rokoch tápania dozreli v stabilný a obdivuhodný pár

Obsah vznikol v spolupráci s Mall.tv

Pozornosť vyvolávala určite podoba ženíchových rodičov, mamy Victorie Beckhamovej a otca Davida Beckhama. Jeden z najštýlovejších párov Hollywoodu nesklamal, najmä Victoria vyzerala v strieborných šatách na ramienka očarujúco. Medzi pozvanými hosťami nechýbala ani jej dlhoročná kamarátka Eva Longoria s manželom Jose Bastonom. Longoriu obliekla na popoludnie samotná Victoria do svojej značky.

Medzi ďalšími hviezdnymi hosťami určite nik neprehliadol sestry Venus a Serenu Williamsové. Nielen pre ich popularitu, ale aj výrazný model ružových šiat, v ktorom dorazila stále aktívna tenistka Serena. Prítomný bol aj šéfkuchár Gordon Ramsay, podnikateľ Dave Grutman, majiteľ niekoľkých nočných klubov na Miami, osobnosti zo sveta módnej žurnalistiky Eva Chen a Derek Blasberg, ale tiež rodičia Davida Beckhama, jeho otec Ted s druhou manželkou Hilary aj mama Sandra.

"Marry Me" Photo Call Čítajte viac A je to tu! Affleck požiadal Lopezovú o ruku, na prste už má poriadny 'šuter'

Na svadbe nechýbala ani rodina pôvabnej Peltzovej, ktorá je od 23-ročného ženícha staršia o štyri roky. Pozornosť vyvolala najmä jej tehotná sestra Brittany, ktorá vyzerala očarujúco v tmavomodrých šifónových šatách. Viac záberov si pozrite v galérii.

A ako vyzeral spomenutý prvý bozk? Kliknite sa na ďalšiu stranu.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #svadba #David Beckham #Victoria Beckham #Eva Longoria #Nicola Peltz #Serena Williams #Brooklyn Beckham #Palm Beach #mall.tv

+ Zamerajte sa na potraviny, ktoré podporujú vaše zdravie.
Nenechávajte všetko na pleciach kolegov, keď treba,...

+ Doprajte si čas na relaxáciu, vaše telo potrebuje oddych.
Úspory peňazí začínajú správnym riadením času....