Kidmanovej sa láska k manželovi nezunovala. Ich nežnosti opäť magnetom premiéry!

Veľkolepej premiére novinky The Northman patril pondelňajší večer v Los Angeles. Pozornosť pútali hlavné hviezdy filmu, ale aj manželská láska jednej z hlavných hrdiniek.

20.04.2022 00:00
Nicole Kidman a jej manžel Keith Urban Foto: ,
Herečka Nicole Kidman a jej manžel Keith Urban na slávnostnej premiére filmu The Northman v Los Angeles.
debata

Reč je v tomto prípade o Nicole Kidmanovej, ktorá sa v historickej výpravnej snímke Roberta Eggersa zahrala matku hlavného hrdinu. Na tom by možno nebolo nič zvláštne – konieckoncov, vek už na to austrálska rodáčka určite má, aby bola matkou dospelého muža. V prípade tejto filmovej dvojice to však má háčik. Kidman totiž vo svojich 54 rokoch stvárnila matku hlavného hrdinu Alexandra Skarsgarda, ktorý je od nej mladší len o deväť rokov. A aby toho nebolo málo, v minulosti sa dvojica už pred kamerami stretla – v seriáli Veľké malé klamstvá si však zahrali manželov.

Herečka Nicole Kidman a jej manžel Keith Urban...
Herec Alexander Skarsgard, hlavný hrdina filmu...
+6Manželia Emilie Livingston a Jeff Goldblum...

Aj popri týchto „pikoškách“ súvisiacich s novým projektom, ktorý sa čoskoro objaví aj v slovenských kinách, však niet pochýb, že držiteľka Oscara Kidman vyzerá stále veľmi mladistvo a očarujúco. Potvrdila to aj počas pondelňajšej premiéry – oblečená v šatách značky Prada s výrazným dekorom z peria na ramenách a rukávoch.

zväčšiť Herečka Nicole Kidman a jej manžel Keith Urban... Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
Nicole Kidman a jej manžel Keith Urban Herečka Nicole Kidman a jej manžel Keith Urban na slávnostnej premiére filmu The Northman v Los Angeles.

Pozornosť v jej prípade potom tiež budili nežnosti so skutočným manželom – hudobníkom Keithom Urbanom, s ktorým je Nicole Kidman zosobášená od roku 2006. Aj po viac ako pätnástich rokoch manželstva sa však dvojica prezentuje na verejnosti zakaždým veľmi osobnými a intímnymi gestami. Pôsobia zamilovane a nikdy nechýba bozk či objatie.

TV Nine Perfect Strangers Čítajte viac Odvaha jej naozaj nechýba! 54-ročná Kidman celkom nahá, ale fascinuje aj inak

Losangeleskú premiéru nevynechala ani ďalšia zo ženských hrdiniek filmu – herečka Anya Taylor-Joy. Podobne ako na tej londýnskej, aj tu ju na premiéru obliekala francúzska značka Dior, s ktorou má blondínka exkluzívny kontrakt. Viac záberov z červeného koberca a luxusnú garderóbu hviezd si pozrite v galérii.

Video
VIDEO: Nicole Kidman s manželom a ich nežnosti na červenom koberci.
debata chyba
Viac na túto tému: #premiéra #láska #Nicole Kidman #Keith Urban #Alexander Skarsgard #Severan

+ Začínate mať problémy s dýchaním, potrebujete pravidelný pohyb.
Zvýšte pozornosť pri zverejňovaní osobných...

+ Pocítite prílev vnútorných síl a zvýši sa vám chuť do života.
Vykročíte správnou nohou a problémy vyriešite bez...