Jedna ako princezná, druhá odvážne štýlová! Hviezdy Panstva Downton sú späť, ohúrili na premiére

Obrovský úspech seriálu a následne aj prvého filmu pokračuje celkom logicky. Filmom druhým. Panstvo Downton je späť so svojimi najväčšími hviezdami, stretli sa v pondelok večer na premiére v Londýne.

27.04.2022 09:00
Hugh Bonneville, Michelle Dockery a Laura... Foto: ,
Zľava: Herci Hugh Bonneville, Michelle Dockery a Laura Carmichael spoločne pózovali fotografom.
debata

Červený koberec pre kinami Cineworld na Leicester Square privítal v úvode týždňa niekoľko slávnych tvárí z obrazovky, ktoré najmä fanúšikovia seriálu určite znovu radi videli. Premiéra nového filmu, ktorý dostal podtitul Nová éra, sa nezaobišla bez pôvabných herečiek Michelle Dockeryovej, Laury Carmichaelovej či Hugha Bonnevilla.

Herečka Laura Haddock na londýnskej premiére...
Zľava: Herci Hugh Bonneville, Michelle Dockery...
+7Herečka Imelda Staunton na svetovej premiére...

Asi jeden z najpompéznejších lookov predviedla prvá menovaná. Brunetka Dockery stavila na trblietavý model s dlhým plášťom od značky Valentino a vyzerala ako skutočná princezná, jej plavovlasá kolegyňa Carmichael si trúfla na odvážnejšie šaty – vpredu krátke a vzadu sprevádzané niekoľko metrov dlhou vlečkou. Pochádzali z dielne dizajnéra Giambattistu Valliho. Slávnostné uvedenie filmu potom tiež navštívili dámy ako Laura Haddock, Imelda Staunton či herec JK Simmons.

zväčšiť Herečka Claire Danes a jej manžel - herec Hugh... Foto: SITA/AP, Joel C Ryan
Claire Danes a jej manžel - herec Hugh Dancy Herečka Claire Danes a jej manžel - herec Hugh Dancy sa tiež objavili na premiére filmu Downton Abbey: A New Era.

Prítomnosť v Londýne, kde počas víkend propagovala nový seriál The Essex Serpent, prilákala na slávnostnú premiéru aj americkú herečku Claire Danesovú. Slávna blondínka prišla v spoločnosti manžela a obliekla si na túto príležitosť model červených šiat z guipurskej čipky od značky Prada. Nebol to však jediný dôvod. Práve Dancy je totiž posilou hereckého osadenstva nového filmu.

Claire Danes a herec Tom Hiddleston Čítajte viac Vie sa teda obliecť! Blondínka z hitu Homeland na premiére, tieto šaty neprehliadol nik

Ak zvažujete, o čom vlastne by mohol byť nový film o rodine šľachticov na začiatku 20. storočia vo Veľkej Británii, dej novinky naznačuje, že tentoraz sa ich urodzenosti opustia slávne panstvo. Členovia rodiny sa vydávajú na veľkolepú cestu do južného Francúzska, aby odhalili tajomstvo čerstvo zdedenej vily.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #krása #premiéra #Claire Danes #Michelle Dockery #Panstvo Downton #Laura Carmichael

+ Dovolenku si zaslúžite nielen pre radosť ale aj pre nevyhnutné zdravie.
Tímová spolupráca...

+ Zdravé stravovanie prinesie spokojnosť a lepšie zdravie.
Trpezlivosť a dôkladnosť vás dovedú k vytúženým cieľom....