Žiaden poplach! Alžbeta II. poriadne prekvapila, čiperne vyrazila na konskú prehliadku

Keď sa v úvode týždňa objavili správy o tom, že britská kráľovná Alžbeta II. poverila tradičným prejavom na otvorení zasadania parlamentu svojho syna Charlesa, niektoré hlasy predpovedali pochmúrne prognostiky.

13.05.2022 13:54
Kráľovná Alžbeta II. Foto: ,
Kráľovná Alžbeta II. sa usmieva počas návštevy Royal Windsor Horse Show, kde sa porozprávala s pár návštevníkmi.
debata (1)

Zdá sa však, že nič nemôže byť ďalej od pravdy. Kráľovná Alžbea II. sa v piatok zúčastnila na osobne na kráľovskej konskej prehliadke vo Windsore a podľa záberov, ktoré tam vznikli, vyzerá čipernejšie a spokojnejšie než by ste očakávali.

Deväťdesiatšes­ťročná panovníčka, ktorá tento rok v júni oslávi jubileum 70 rokov vládnutia na britskom tróne, dorazila na podujatie v jednom zo svojich automobilov – masívnom Range Roveri. Hoci ešte nedávno ju zachytili objektívy za volantom, zdá sa, že tentoraz nešoférovala. Pri príchode do areálu sa však pristavilo pri nej niekoľko hostí, s ktorými najdlhšie vládnuca panovníčka planéty prehodila pár slov a vymenili si úsmevy. Spokojný výraz bol celkovo na jej tvári prítomný po celý čas.

Družná a čiperne pôsobiaca kráľovná Alžbeta II....
Kráľovná Alžbeta II. na návšteve Royal Windsor...
+5Prítomnosť kráľovnej Alžbety II. na kráľovskej...

Čo sa týka spomenutých osláv 70. výročia nástupu kráľovnej Alžbety II. na trón, tie sa budú konať od 2. do 5. júna. Očakáva sa, že na balkóne Buckinghamského paláca sa objaví celkom 18 členov kráľovskej rodiny, vrátane nástupníka trónu princa Charlesa a jeho manželky Camilly, jeho syna Williama, jeho manželky Kate a ich troch detí.

Video

VIDEO: Kráľovná Alžbeta II. oslávila 70. výročie na tróne

Z vystúpenia budú tento rok vylúčení princ Harry a jeho žena Meghan, ktorí sa pred dvoma rokmi rozhodli opustiť kráľovské povinnosti a teraz žijú aj so svojimi dvoma deťmi v Kalifornii. Pár sa ale zúčastní na ostatných oslavách kráľovninho platinového jubilea.

Vojvodkyňa Kate z Cambridge Čítajte viac Ďalší signál, že v nej vidia budúcu kráľovnú? Vojvodkyňa Kate prekvapila - aha, s kým vyrazila za povinnosťami

Na balkóne nevystúpi ani druhý najstarší syn kráľovnej, princ Andrew a to kvôli škandálu okolo zneužívania neplnoletých dievčat z okruhu zosnulého amerického multimilionára Jeffreyho Epsteina.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #kráľovská rodina #prehliadka #úsmev #kone #kráľovná Alžbeta II.

+ Začínate mať problémy s dýchaním, potrebujete pravidelný pohyb.
Zvýšte pozornosť pri zverejňovaní osobných...

+ Pravidelne regenerovať svoje sily je správne, inak padnete únavou.
Podnikanie bude smerovať dopredu a vy budete...