Butler uviedol Elvisa v Londýne, fanúšičky šaleli! S kráľom rock'n'rollu ho spája vec, z ktorej mrazí

Ďalšiu veľkú premiéru má za sebou film Elvis, ktorý patrí medzi najočakávanejšie snímky tohto leta. Herecké hviezdy spoločne s režisérom Bazom Luhrmannom ho uviedli v Londýne.

01.06.2022 12:00
Austin Butler Foto: ,
Herec Austin Butler stvárnil legendárneho kráľa rock´n´rollu Elvisa Presleyho.
debata

Organizátori rozprestreli červený koberec a pred kinom, kde sa slávnostná premiéra konala, sa zišli stovky fanúšikov. Odmenou im bola prítomnosť titulného predstaviteľa Austina Butlera, jeho kolegyne Olivie DeJonge, ale tiež hollywoodskej hviezdy a držiteľa Oscara Toma Hanksa.

APTOPIX France Cannes 2022 Elvis Photo Call Čítajte viac Priscilla Presley šokovala: Keby Elvis žil, toto by povedal hercovi, ktorý ho hrá...

Napriek tomu, že predstaviteľ kráľa rock'n'rollu, americký herec Austin Butler patrí medzi relatívne mladé hviezdy – bolo jasné, že práve on má našliapnuté na masívny nárast popularity. Charizmatický Butler aj v utorok večer najviac dostával do varu mnohé fanúšičky z mladšej generácie, keď sa objavil v pomerne "rock'n'rollovej' kombinácii širokých čiernych nohavíc, bieleho tielka a voľnejšieho saka. O tom, že režisér Luhrmann vybral hrdinu stvárňujúceho Elvisa Presleyho dobre, zjavne niet pochýb.

Austin Butler pózuje fotografom v Londýne.
Zľava: Yola, Austin Butler, Olivia Dejonge,...
+5Herečka Olivia DeJonge prišla na premiéru v...

Butler len nedávno v rozhovore tiež prezradil, že so zosnulým Presleym ho spája niekoľko vecí. Jedna z tých najdôležitejších, ktorá mu pomohla v rámci príprav na rolu, je však viac ako smutná. Obaja prišli o najbližšieho človeka – vlastnú mamu, keď mali 23 rokov.

zväčšiť Herec Austin Butler a jeho kolegyňa Olivia... Foto: SITA/AP, Joel C Ryan
Britain Elvis Premiere Herec Austin Butler a jeho kolegyňa Olivia Dejonge stvárnili vo filme Elvisa Presleyho a Priscillu Presleyovú.

„Jeho mama umrela, keď mal 23 rokov. A moja mama umrela tiež, keď som mal 23. Keď som to zistil, dostal som zimomriavky a pomyslel som si. Áno, na toto sa môžem napojiť,“ uviedol v interview pre magazín GQ. Iba nedávno sa na adresu hereckého výkonu titulného predstaviteľa vyjadrila aj Priscilla Presley, vdova po slávnom spevákovi a hudobníkovi. Jej slová vraj absolútne dojali tvorcov filmu. Viac si prečítajte tu.

Zľava: Natasha Bassett, Jerry Schilling,...
Topmodelka Izabel Goulart v kreácii David Koma.
+38Manželia Jwan Yosef (vľavo) a Ricky Martin.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Londýn #premiéra #výkon #Baz Luhrmann #Austin Butler

+ Začínate mať problémy s dýchaním, potrebujete pravidelný pohyb.
Zvýšte pozornosť pri zverejňovaní osobných...

+ Zdravé stravovanie prinesie spokojnosť a lepšie zdravie.
Trpezlivosť a dôkladnosť vás dovedú k vytúženým cieľom....