Hudgens striedala minišaty, seriálové krásky zvádzali tiež a potom... prišla Lopez a nemala konkurenciu!

Slávnostný večer v znamení filmových hitov či obľúbených seriálových projektov. A, samozrejme, hviezd, ktoré v nich účinkujú. V Amerike rozdali ceny MTV Movie & TV Awards.

06.06.2022 06:30
Jennifer Lopez Foto: ,
Jennifer Lopez prichádza na pódium v sexi šatách Mônot.
debata (2)

Večer plný zábavy sa konal v Kalifornii v priestoroch, kde sa zvyčajne filmy či seriály tvoria – tentoraz ich ovládli fanúšikovia a mnohé pozvané hviezdy, ktoré lákajú divákov k obrazovkám, ale tiež k internetu. Faktom však je, že najmä tie najväčšie mená (a víťazi niekoľkých kategórií) chýbali.

Herečka a moderátorka večera Vanessa Hudgens na...
Dídžej Diplo.
+17Sydney Sweeney na vyhlásení cien MTV Movie and...

Víťazom hlavnej kategórie tohtoročných filmových a televíznych cien stanice MTV sa stal film Spider-Man: Bez domova, cenu získal aj predstaviteľ hlavnej úlohy Tom Holland. Medzi seriálmi zvíťazila Eufória, ktorá vyniesla ocenenie aj jeho partnerke – herečke Zendayi. Ocenenie pre najlepšiu hrdinku si odniesla Scarlett Johansson za svoju rolu v akčnom sci-fi snímke Black widow, najlepším zloduchom sa stal Daniel Radcliffe, ktorý stvárnil záporného hrdinu v dobrodružnom filme Stratené mesto.

zväčšiť Vanessa Hudgens na podujatí MTV Movie and TV... Foto: SITA/AP, Chris Pizzello
Vanessa Hudgens Vanessa Hudgens na podujatí MTV Movie and TV Awards 2022 vystriedala niekoľko outfitov.

Ani jeden z uvedených hercov sa v nedeľu večer na akcii MTV Movie & TV Awards neobjavil osobne. Našťastie, diváci bez časti svojich obľúbencov nezostali.

Oceňovaný seriál Eufória prišla reprezentovať stále väčšia hviezda Sydney Sweeney. Pôvabná blondínka sa na scénu vrátila viackrát, aby akceptovala trofej udelenú hlasujúcimi divákmi (seriál Eufória uspel aj v netradičných kategóriách ako je najlepší súboj či najlepšia milostná zápletka). Pozornosť pútal aj jej zjav – sexy plavovláska oblečená v modeli Miu Miu priniesla so sebou nádych 90-tych rokov, ale aj auru sexepílu a zvodnosti. Konieckoncov, podobne ako jej postava v seriáli HBO.

Herečka Sarah Shahi v šatách Nensi Dojaka. Foto: SITA/AP, Richard Shotwell
Herečka Sarah Shahi v šatách Nensi Dojaka. Herečka Sarah Shahi v šatách Nensi Dojaka.

Medzi hosť(k)ami večera bola aj herečka Sarah Shahi zo seriálu Sex/Life a v jej prípade sa tiež nedalo hovoriť o ničom inom ako o mimoriadne zvodnom looku večera. Brunetka, ktorú diváci Netflixu videli v seriálovom hite v mnohých chúlostivých scénach, sa obliekla do čiernych minišiat Nensi Dojaka. Podobný model potom predviedla aj speváčka Olivia Rodrigo, v jej prípade však išlo o vintage šaty Jean Paul Gaultier.

Hana Vágnerová Čítajte viac Pánsky klub, ale jeho premiéru ovládli krásne dámy! Vágnerová s Pagáčovou sú ozdoby leta

O moderovanie večera sa postarala americká speváčka a herečka Vanessa Hudgens, ktorá sa počas večera niekoľkokrát prezliekla. A bola to plejáda jedného sexi outfitu za druhým. Zaujala v podprsenkovom tope Versace, ale tiež v latexových minišatách s ružovou parochňou.

Ani jedna z dám mladšej generácie však nemala počas večera takú odozvu, ako dáma, ktorú už možno (a nie hanlivo) nazývať veteránkou. Čestné ocenenie za celoživotné dielo (ale tiež napríklad cenu za najlepšiu filmovú pieseň) si prevzala herečka a speváčka Jennifer Lopez.

Herečka Sydney Sweeney prevzala cenu za... Foto: SITA/AP, Chris Pizzello
Sydney Sweeney Herečka Sydney Sweeney prevzala cenu za najlepší herecký výkon v seriáli Eufória.

Päťdesiatdvaročná latino diva je už svetu dobre známa ako dáma, ktorej akoby sa netýkali zákony času, gravitácie a starnutia. Výnimkou nebola ani jej nedeľňajšia podoba, keď sa pred divákmi objavila v kreácii Mônot. Odvážny výstrih, obopnutá silueta a bezchybná úprava účesu aj líčenie – J.Lo bola skrátka v špičkovej forme a svoj veľký večer si užila. Viac už si pozrite v našej galérii.

Filmové ceny MTV spravidla putujú divácky obľúbeným televíznym produkciám a kasovým trhákom a sú považované za akýsi populárny protipól serióznejších cien ako sú Oscari alebo Zlaté glóbusy. Víťazi, o ktorých rozhoduje výhradne hlasovanie fanúšikov, dostávajú trofeje v podobe téglika s popcornom.

Video
VIDEO: Hviezdička Chrishell Stause na cenách MTV Movie & TV Awards.

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #Jennifer Lopez #Vanessa Hudgens #eufória #MTV Movie and TV Awards #Sarah Shahi #Sydney Sweeney #Olivia Rodrigo

+ Pravidelná hydratácia je základom šťastia a zdravia.
Ak niečo robíte, nezabudnite si svoju prácu aj uložiť....

+ Doprajte telu to, čo si momentálne pýta, neberte to na ľahkú váhu.
Odpočinok a relaxácia sú nevyhnutné pre...