7 podôb, pri každej nejako odhalená! Kráska z High School Musical triumfovala zvodnými modelmi

Už na tohtoročnom pompéznom evente MET Gala či o pár týždňov neskôr na benefícii amfAR zvádzala herečka a speváčka Vanessa Hudgens svojou podobou. Absolútny triumf však prišiel na víkendovej akcii vyhlásenia MTV Movie & TV Awards.

07.06.2022 00:00
Vanessa Hudgens Foto: ,
Herečka a moderátorka večera Vanessa Hudgens na podujatí MTV Movie and TV Awards 2022 v kreácii Versace.
debata

Tridsaťtriročná brunetka, ktorú si ešte mnoho fanúšikov pamätá z hitového projektu High School Musical, získala rolu moderátorky slávnostného večera. Jej účasť sa teda niesla v znamení striedania stylingov, prezliekania, príhovoru divákom, či laškovania s pozvanými hviezdami. Práve stylingy a šaty, ktoré kráska a expartnerka Zaca Efrona predviedla, boli magnetom pre objektívy aj divákov na internete či pri obrazovkách MTV.

Vanessa Hudgens na podujatí MTV Movie and TV...
Herečka a moderátorka večera Vanessa Hudgens na...
+5Herečka a speváčka Vanessa Hudgens (vľavo) a...

Úvodný model pri pózovaní na červenom koberci bol azda ten najelegantnejší. Výrazné modré šaty s dlhým aranžovaným pruhom látky, ktorý pripomínal vlečku, pre ňu zhotovila americká dizajnérka Vera Wang. Od elegancie sa však postupne moderátorka večera presunula aj k sexi kúskom či mierne provokatívnym kostýmom.

Video

VIDEO: Vanessa Hudgens sa predvádza fotografom na červenom koberci

Napríklad v modeli latexových minišiat bez ramienok a s ružovou parochňou sa Hudgens zahrala na Catwoman alias Zoe Kravitzovú, ktorá sa podobne predviedla vo filme Batman. O pár minút neskôr ju mali diváci možnosť vidieť v kreácii Versace s podprsenkou a minisukňou, aby sa potom prehodila do odvážnych minišiat Valentino. Samozrejme, v tej najtrendovejšej farbe sezóny a s odhalenými nohami aj odvážnym výstrihom.

Jennifer Lopez Čítajte viac Hudgens striedala minišaty, seriálové krásky zvádzali tiež a potom... prišla Lopez a nemala konkurenciu!

Celkovo vystriedala herečka sedem rozličných stylingov, pričom mnohí fanúšikovia a užívatelia internetu sa rozhodovali, ktorí jej pristal vôbec najviac. Vy sa môžete rozhodnúť tiež, pozrite si našu galériu Vanessy Hudgensovej. Nezabudnite však ani na ostatných hostí – ich módu nájdete v galérii nižšie.

Herečka a moderátorka večera Vanessa Hudgens na...
Dídžej Diplo.
+17Sydney Sweeney na vyhlásení cien MTV Movie and...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #ceny #Mini #Vanessa Hudgens #styling #High School Musical #MTV Movie & TV Awards

+ Pravidelná hydratácia je základom šťastia a zdravia.
Ak niečo robíte, nezabudnite si svoju prácu aj uložiť....

+ Začnite sa zaoberať konečne aj sami sebou, nie len ľuďmi okolo vás.
Ak sa vám momentálne v niečom darí,...