Selena Gomez úplne žiari! Najprv poklony od Britney, potom štýlovou kráskou na akcii

Hoci niekdajšie prvenstvo v počte sledovateľov na sociálnej sieti už neplatí, záujem o speváčku a herečku Selenu Gomezovú je stále obrovský. Kde sa objaví, o pozornosť má postarané.

14.06.2022 12:36
Selena Gomez Foto:
Herečka a speváčka Selena Gomez na akcii Only Murders in the Building v Los Angeles.
debata

V nedeľu večer sa 29-ročná brunetka zjavila na podujatí For your own consideration spoločne s hereckým kolegom Martinom Shortom. Dvojica sa stretla pri nakrúcaní projektu Only Murders in the building a práve ten aj propagovali spoločne na víkendovej akcii.

Madonna Čítajte viac OBRAZOM: Znudená Madonna, vysmiata Donatella, Hilton ako sexy dôchodkyňa! Tu sú slávni hostia na svadbe Britney

Bývalá partnerka Justina Biebera, ktorú po rozchode dlhý čas prenasledovali paparazzovia a novinári sa jej neustále pýtali na bývalého, sa dnes konečne zbavila tejto večnej nálepky. Ako úspešná herečka, ale tiež speváčka boduje niekoľko posledných rokov – a to aj napriek niekoľkým náročnejším momentom, keď musela čeliť psychickým problémom a náročnej operácii.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Britney Spears (@britneyspears)

Dnes je však Selena Gomez priam ako chodiace „slniečko“ a pozitívna energia. V bielych košeľových šatách Prada, ktoré si obliekla na spomenuté podujatie, vyzerala Američanka veľmi sviežo, pôvabne a moderne.

O Selene Gomezovej sa pritom nedávno veľmi pochvalne zmienila aj speváčka Britney Spears. Veľkým prekvapením bolo, že Selena dostala pozvánku na svadbu 40-ročnej Spearsovej a jej partnera Sama Asghariho.

Video
VIDEO: Selena Gomez prišla podporiť svoj seriálový hit

Na sociálnych sieťach sa objavilo niekoľko záberov, na ktorých vidieť, ako sa Selena vrúcne objíma s Britney. Niekdajšia popová princezná jej zložila poklonu, keď o nej napísala, že „je ešte krajšia a milšia žena osobne, ak to je vôbec možné“.

Celebrita, dídžejka a boháčka Paris Hilton s...
Televízna celebrita Kathy Hilton prichádza na...
+3Speváčka Madonna odfotogravaná pri odchode zo...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #láska #Selena Gomez #Britney Spears #spokojnosť

+ Vyrovnaný jedálniček je kľúčom k dlhodobému šťastiu.
Nakupujete nadbytočne veľa potravín potom končí v...

+ Rozdelíte si denné jedlo na viacero porcií, úspech sa rýchlo dostaví.
Očakávajte dobré správy ohľadom...