Habera s krásnou Peštovou, rozžiarená Kvitová a Mendrejová znovu s Bartoškom! Záver Varov oslavou lásky

V znamení víťazov uplynulého ročníka, ale aj domácich hviezd či zamilovaných párov na červenom koberci - tak sa končil 56. ročník filmového festivalu v Karlových Varoch.

09.07.2022 22:42
706190075 Foto:
Daniela Peštová dorazila tentoraz s partnerom Pavlom Haberom. A vyzerali naozaj zamilovane.
debata (4)

Jeho záverečný ceremoniál bol naplánovaný na sobotu podvečer a napriek tomu, že záverečný program nikdy neláka natoľko ako veľkolepý festivalový úvod, o celebritné tváre núdza nebola. Pred objektívmi si pritom paradoxne vyslúžili viac pozornosti zástupcovia šoubiznisového sveta ako takého, herci v tomto prípade hrali trošku druhé husle…

Herečka Ester Geislerová prišla na červený...
Herečka Veronika Žilková (vľavo) prišla na...
+17Prezident MFF Karlovy Vary Jiří Bartoška a jeho...

Daniela Peštová a Pavol Habera – česko-slovenský pár, dvojica, ktorá je spolu už vyše dve dekády a patrí medzi najstabilnejšie v tunajších končinách. Sobota večer opäť potvrdila, že (najmä vďaka Daniele) aj medzi tie najštýlovejšie. Modelka dorazila oblečená v čiernej elastickej róbe s prestrihmi na ramenách a kovovými plieškami dekorovanými prúžkami od Givenchy. Ešte viac ako jej róba a bezchybný vzhľad však pútala pozornosť jej blízkosť s Haberom (ten sa jej celý čas nežne dotýkal). Je skvelé vidieť, že aj dvojica po toľkých rokoch vzťahu má ešte k sebe vrúcne emócie.

zväčšiť Tenistka Petra Kvitová dorazila na červený... Foto: - / Česká editoriální fotografie / Profimedia
706189442 Tenistka Petra Kvitová dorazila na červený koberec so svojím partnerom a trénerom Jiřím Vaňkom.

Láska robí zázraky, tvrdí sa už stáročia a v prípade tenistky Petry Kvitovej sa zdá, že ide o jasné naplnenie uvedeného. Športovkyňa, ktorá minulý rok koncom leta potvrdila vzťah so svojím koučom Jiřím Vaňkom, sa po jeho boku na červenom koberci doslova rozžiarila. Dvojica pôsobila zamilovane, Kvitovej navyše veľmi lichotila voľba bielych šiat s dekorovaným vrškom a trojštvrťovými rukávikmi.

Katarína Morháčová Čítajte viac Krásna Slovenka Morháčová trafila do čierneho! V belasej nehe z Ukrajiny by zatienila aj Millu Jovovich

Spoločný moment pred objektívmi si počas záverečného ceremoniálu zopakovala aj slovenská modelka a bývalá Miss Denisa Mendrejová, ktorá je zjavne novou partnerkou Janka Bartošku – syna herca a prezidenta festivalu Jiřího Bartošku. Dvojica spoločne vykročila po červenom koberci (foto po kliknutí šípkou v odkaze z Instagramu), Mendrejová tentoraz upravená do podoby femme fatale v čiernej róbe na jedno rameno z dielne Toma Forda. K ich spoločnému vzťahu zatiaľ síce veľa oficiálnych komentárov nepadlo – ale niekedy je lepšie raz vidieť ako dvakrát opisovať. A zdá sa, že plavovláska je takisto v armáde čerstvo zaľúbených celebrít.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa The Brands WOMEN (@thebrandswomen)

Medzi hosťami záverečného ceremoniálu sa objavil aj herec Jakub Prachař, ktorého sprevádzala partnerka Sara Sandeva či manželia Martha Issová a David Ondříček alebo Ester Geislerová s partnerom Martinom Krupom. A ako inak, než oslavou lásky nazvať celú delegáciu rodiny Polívkovcov.

Herec Bolek Polívka priviedol na záverečný... Foto: - / Česká editoriální fotografie / Profimedia
706189100 Herec Bolek Polívka priviedol na záverečný ceremoniál 56. ročníka MFF Karlovy Vary celú rodinu.

Známy herec a komik Bolek Polívka totiž okrem svojej partnerky Marcely Černej priviedol na záver Varov znovu takmer celú svoju rodinu (potomkov). Viac záberov z finálového večera si pozrite v našej galérii.

Víťazom hlavnej súťaže sa stal iránsko-kanadský film Nádejné leto, cenu si prišla osobne prevziať jeho režisérka Sadaf Foroughi.

Tenistka Petra Kvitová dorazila na červený...
Topmodelka Daniela Peštová na slávnostnom...
+53Moderátor a herec Jakub Prachař a jeho...

VIDEO: Najkrajšie kráľovské róby

Obsah vznikol v spolupráci s Mall.tv

© Autorské práva vyhradené

4 debata chyba
Viac na túto tému: #Daniela Peštová #Petra Kvitová #MFF Karlovy Vary #Jakub Prachař #Pavol Habera #mall.tv

+ Začínate mať problémy s dýchaním, potrebujete pravidelný pohyb.
Zvýšte pozornosť pri zverejňovaní osobných...

+ Zdravé stravovanie prinesie spokojnosť a lepšie zdravie.
Trpezlivosť a dôkladnosť vás dovedú k vytúženým cieľom....