Gosling ako živý Ken, krásna De Armas v luxusnom brnení! Akčák, ktorý nakrúcali v Prahe, bude hit leta

Hoci nejde o film, ktorý by sa premietal exkluzívne v kinách, ale projekt streamovacej platformy Netflix, očakávania, ktoré budil posledné mesiace, boli obrovské. Potvrdilo sa to aj na hviezdami nabitej premiére.

14.07.2022 10:41
LA Premiere of "The Gray Man" Foto: ,
Zľava: Herci Ryan Gosling, Ana de Armas a Chris Evans spoločne uviedli novinku The Gray Man.
debata

Novinka pod názvom The Gray Man sa dočkala slávnostného uvedenia v stredu večer v Los Angeles, pričom na miesto dorazili aj stovky fanúšikov. Lákadiel bolo hneď niekoľko. Azda tým najväčším ústredný hrdina v podaní herca Ryana Goslinga.

Herec, známy napríklad z hitu Drive či pokračovania filmu Blade Runner, si roky užíva silnú náklonnosť a obdiv publika a keď sa v stredu objavil na červenom koberci, vyvolal pokriky, nadšenie, potlesk a pobláznené pohľady žien aj mužov. Mnohí tasili smartfóny a fotili si fešáka s plavou šticou, ktorú mu odfarbili pre nakrúcanie aktuálneho projektu Barbie. V ňom Gosling stvárňuje postavu „bábiky“ Kena.

Herečka Julia Butters v šatách z dielne Reem...
Herečka Ana de Armas.
+126. miesto: Herec Billy Bob Thornton stvárnil v...

Tak trošku ako Ken pôsobil aj v realite – možno zámerne, možno vďaka tomu, že týmto projektom žije momentálne najviac. Ryan Gosling dorazil na podujatie vo svetlom obleku a saku pepermintovej farby. Kontrast svetlých tónov s opálenou pokožkou a plavými vlasmi ešte zvýrazňoval tento dojem dokonale uhladeného manekýna.

Herečka Ana de Armas v kreácii Louis Vuitton... Foto: SITA/AP, Chris Pizzello
LA Premiere of "The Gray Man" Herečka Ana de Armas v kreácii Louis Vuitton prichádza na premiéru novinky The Gray Man.

Samozrejme, Gosling nie je jediným lákadlom projektu The Gray Man. Zahral si v ňom totiž aj obľúbený „kapitán Amerika“ – teda herec Chris Evans, ktorého doplnil tiež britský fešák z Bridgertonu Rege-Jean Page či herečky Julia Butters, Jessica Henwick a najmä krásna Ana De Armas.

Ryan Gosling Čítajte viac Tehličky na bruchu, bicepsy a platinová hriva: Z Goslinga je Ken! Takto reagovala jeho láska Mendes

Posledná menovaná, herečka, na ktorej výkon už s napätím čaká svet v ohlásenom filme Blonde (o Marilyn Monroeovej), sa predstavila v trblietavej kombinácii topu a sukne, ktorá pripomínala kovové brnenie a pochádzala z dielne Louis Vuitton. Kráska s kubánskymi koreňmi a bývalá partnerka herca Bena Afflecka vyzerala očarujúco a zjavne si užívala veľkú premiéru a pozornosť.

zväčšiť Fanúšikovia reagujú na príchod herca Ryana... Foto: SITA/AP, Chris Pizzello
LA Premiere of "The Gray Man" Fanúšikovia reagujú na príchod herca Ryana Goslinga.

Film The Gray Man, ktorý sa objaví na Netflixe 22. júla, prináša akčný špionážny príbeh supertajného agenta CIA, ktorý odhalí temné tajomstvá vo vnútri štátnej agentúry a stáva sa lovenou zverou, za ktorou sa vydáva jeho bývalý psychopatický kolega s celým tímom agentov a hrdlorezov. Veľká časť filmu sa nakrúcala v Prahe a záberom na pražský Karlov most sa začína aj trailer filmu. Viac si pozrite nižšie.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #premiéra #Chris Evans #Ryan Gosling #Ana de Armas #The Gray Man

+ Začínate mať problémy s dýchaním, potrebujete pravidelný pohyb.
Zvýšte pozornosť pri zverejňovaní osobných...

+ Pravidelne regenerovať svoje sily je správne, inak padnete únavou.
Podnikanie bude smerovať dopredu a vy budete...