Kardashianka v 'nahých' šatách za státisíce aj zvodné supermodelky v rokoch: Užili si módnu šou v New Yorku

Slávnymi tvárami z rôznych dekád bola nabitá prehliadka, ktorá sa ešte v predvečer uplynulého víkendu uskutočnila v New Yorku.

12.09.2022 10:35
Lala Anthony (vľavo) a Kim Kardashian Foto:
Kamarátky Lala Anthony (vľavo) a Kim Kardashian prišli na newyorskú prehliadku spoločne.
debata

Ako sme už písali pred pár dňami, išlo o celkom špeciálnu prezentáciu – taliansky ateliér Fendi totiž oslavoval 25. výročie dnes už kultovej kabelky Baguette. Práve pri príležitosti „štvrťstoročnice“ sa uskutočnila veľkolepá módna šou, kde sa motív spomenutej kabelky objavil naozaj takmer všade.

Fashion Fendi, Linda Evangelista Čítajte viac Aplauz a dojatie - New York tlieskal návratu Lindy Evangelisty na mólo! Vrátila sa aj so slávnou kabelkou

Čo však pútalo rovnakú pozornosť, ako ikonický doplnok na móle, boli slávne tváre v hľadisku. Newyorský týždeň módy nemohol odštartovať pompéznejšie – do priestorov Hammersmith Ballroom sa vydali najväčšie celebrity súčasnosti, medzi nimi napríklad Kim Kardashian či Chloe Bailey, nechýbala Sarah Jessica Parker, ktorá „bagetku“ preslávila v seriáli Sex v meste.

Modelka Amber Valletta (vľavo) a herečka Sarah...
Zľava: Chloe Bailey, Nicholas Galitzine, Jordan...
+22Speváčka Grace Jones.

Prišli aj hviezdy seriálových hitov ako Natalie Dyer či Nicholas Galitzine, ale tiež napríklad legendy modelingovej brandže – konkrétne Kate Moss, Amber Valetta, Shalom Harlow a Christy Turlington. Prvá menovaná tlieskala vlastnej dcére Lile Mossovej, ktorá módnu šou otvárala. Posledná zase vzala dcéru Chloe, ktorej otcom je Turlingtonovej manžel – herec Ed Burns, so sebou a usadila do prvého radu.

zväčšiť Zľava: Topmodelky Christy Turlington, Amber... Foto: Sean Zanni/Getty Images for FENDI
Christy Turlington, Amber Valletta, Kate Moss a Shalom Harlow Zľava: Topmodelky Christy Turlington, Amber Valletta, Kate Moss a Shalom Harlow spoločne na prehliadke k 25. výročiu kabelky Fendi Baguette.

Atmosféra prehliadky, v ktorej sa okrem dvorného dizajnéra Fendi Kima Jonesa objavili aj výtvory amerického návrhára Marca Jacobsa či spolupráca s klenotníckym domom Tiffany, bola údajne v duchu toho najlepšieho, čo sa v rámci týždňa módy dalo vidieť. Či to platilo aj pre samotné kreácie, to už musia posúdiť konzumenti a módni kritici. Jedno však bolo isté. Celebrity si šou užívali. A fotografi si zase užívali celebrity.

Fendi Haute Couture Jeseň/Zima 2022-2023 Čítajte viac EXKLUZÍVNE: Móda nepotrebuje hranice! Couture od Fendi priniesla japonskú tradíciu aj rímsky luxus

Napríklad spomenutá Kim Kardashian nesklamala, keď sa objavila v sieťovaných šatách pošívaných tisíckami krištálov. Model z kolekcie Fendi Haute Couture má obrovskú hodnotu. Influencerka a podnikateľka v ňom však kráčala ako v druhej koži – nahú ilúziu z prehliadky si však „poistila“, oblečenú mala pod šatami telovú bielizeň.

Herečka Sarah Jessica Parker aj s vlastnou... Foto: Craig Barritt/Getty Images for FENDI
Sarah Jessica Parker Herečka Sarah Jessica Parker aj s vlastnou "bagetou" na oslavách 25. výročia kabelky Fendi Baguette.

V dobrej nálade, spokojné, usmiate a sexi – tak pôsobili zase spomenuté modelky, niekdajšie hviezdy modelingovej brandže, medzi ktorými vynikala najodvážnejšie oblečená Shalom Harlow. Herečka Sarah Jessica Parker si užila prehliadku po boku kolegyne Naomi Wattsovej a v závere prehliadky neváhala kľaknúť si v saténovej lodičkách tiffanyovskej modrej farby a robiť zábery na svoje sociálne siete.

Topmodelka Bella Hadid na prehliadke značky...
Na časti prehliadkových kreácií módnej značky...
+8Modelka na prehliadke FENDI v New Yorku, ktorá...

Medzi pozvanými hviezdami sa objavilo aj množstvo influencerov a zástupcov módneho sveta. Viac si pozrite v našej galérii. Dolu nájdete aj video Kim Kardashianovej na ceste z hotela na prehliadku a tiež krátky zostrih prehliadky z Paríža, ktorá sa konala v júli tohto roka.

Video

VIDEO: Kim Kardashian v trblietavej kreácii Fendi Haute Couture v New Yorku.

Video

VIDEO: Takto vyzerala (v skratke) móda Fendi Haute Couture v Paríži.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Kim Kardashian #Kate Moss #šou #modelky #Sarah Jessica Parker #Fendi #Fendi Baguette

+ Vyrovnaný jedálniček je kľúčom k dlhodobému šťastiu.
Nakupujete nadbytočne veľa potravín potom končí v...

+ Pravidelne regenerovať svoje sily je správne, inak padnete únavou.
Podnikanie bude smerovať dopredu a vy budete...