Vďaka za botox, odkázala 70-ročná hviezda z pódia. Verejné priznanie? Má to iný dôvod...

Už druhýkrát ocenili za výkon v komediálnom seriáli Hacks americkú herečku Jean Smartovú. Na cenách EMMY ďakovala naozaj s humorom.

14.09.2022 12:00
Herečka Jean Smart prišla v kreácii Christian... Foto: ,
Herečka Jean Smart prišla v kreácii Christian Siriano.
debata

Dnes 71-ročná veteránka filmového priemyslu, ktorá má na konte množstvo zaujímavých hereckých stvárnení, netajila nadšenie nad ziskom druhej ceny EMMY v kategórii najlepšia herečka v komediálnej úlohe. Oblečená v elastickej bielej róbe s okrúhlym živôtikom od Christian Siriano si prišla prevziať cenu a vyzerala naozaj výborne.

Zendaya Čítajte viac Móda z EMMY: Úchvatná Zendaya, nežná víla Daddario či sexy Christina Ricci... ale Kaley Cuoco šliapla vedľa

Aj slová, ktoré sa jej rinuli z úst, však nadchli či pobavili divákov alebo internetových sledovateľov a fanúšikov. V rámci ďakovačky sa totiž Smart napríklad nebála podpichnúť svoju mladšiu kolegyňu – tiež nominovanú v rovnakej kategórii – Rachel Brosnahanovú. Tá jej vraj poslala k narodenínám, ktoré mimochodom Smart oslavovala v rovnaký deň (teda 13. septembra) box s drahými čokoládovými pralinkami.

zväčšiť Jason Ralph a  Rachel Brosnahan na 74. ročníku... Foto: SITA/AP, Richard Shotwell
2022 Primetime Emmy Awards - Arrivals Jason Ralph a Rachel Brosnahan na 74. ročníku udeľovaní televíznych cien EMMY.

„Každý z nich vážil asi tak polkila,“ vtipkovala Jean Smart. „A hovorila som si, toto je taká trieda, táto Rachel – fakt pekné gesto – až kým som si neuvedomila, že asi jej ide len o to, aby som sa nevmestili do žiadnych šiat v Hollywoode,“ rozosmiala publikum americká herečka. S humorom však neprestala a tesne pred odchodom z pódia ešte dodala.

Tom Pelphrey a Kaley Cuoco na 74. ročníku...
Thomas Sadoski a  Amanda Seyfried na 74....
+7Jason Ritter a  Melanie Lynskey na 74. ročníku...

„Ozaj a aby som nezabudla, keďže som prehrala stávku. Tak, ako som to sľúbila – ďakujem za botox,“ zamávala Jean Smart svojim hereckým kolegom. O tom, s kým sa stavila, že takto verejne musí spomenúť skrášľovacie operácie, neprezradila ani dodatočne. V Hollywoode je však téma botoxu akýmsi verejným tajomstvom a tak robiť si z neho žarty vždy padá na úrodnú (a občas na citlivú) pôdu.

Módu zo 74. ročníka cien EMMY si pozrite v galérii nižšie.

Herečka Sydney Sweeney v kreácii Oscar de la...
Herečka a speváčka Zendaya v kreácii Valentino...
+47Herečka Elle Fanning prichádza v róbe Sharon...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Emmy #botox #Jean Smart #Hacks

+ Rozdelíte si denné jedlo na viacero porcií, úspech sa rýchlo dostaví.
Očakávajte dobré správy ohľadom...

+ Pocítite oslabenie imunitného systému, prospeje vám krátky pôst.
Nové pracovné príležitosti otvoria...