Po benátskej ružovej noci sa obliekla do zlata: Krásnu Armasovú obklopili muži, ale Brad Pitt... ten chýbal!

Film o slávnej filmovej legedne a sexsymbole Marilyn Monroeovej budí pozornosť už mesiace. Po benátskej premiére ešte viac. V utorok večer sa snímka z produkcie Netflixu dočkala aj premiéry na americkom kontinente.

14.09.2022 14:33
Ana de Armas Foto: ,
Herečka Ana de Armas prišla na premiéru snímky Blonde v kreácii Louis Vuitton.
debata

Hlavná hrdinka, stále populárnejšia a vyhľadávanejšia herečka Ana de Armas, bola v centre pozornosti – o tom azda ani nemusí byť pochýb. Kráska s kubánskou krvou vyrazila na červený koberec v šatách zdobených zlatými a striebornými plieškami od ateliéru Louis Vuitton.

Ana de Armas Čítajte viac Kubánska Marilyn očarila v ružových tónoch Benátky, no potom... prišiel Brad Pitt a bol fakt 'cool'

Zatiaľ čo v Benátkach, kde mala snímka Blonde svetovú premiéru, sa 34-ročná rodáčka z Kuby objavila v ružovej snovej kreácii s dlhou vlečkou, tentoraz stavila na model modernejší a extravagantnejší. Stále však zostala očarujúco pôvabná.

Herečka Ana de Armas a jej kolega Adrien Brody...
Herečka Ana de Armas prišla na premiéru snímky...
+10Režisér Andrew Dominik a hlavná hviezda jeho...

Po boku hlavnej hrdinky sa postupne pri fotení vystriedali jej mužskí kolegovia aj ženské kolegyne. V snímke si zahral napríklad Adrien Brody, ktorý stvárnil Monroeovej manžela – dramatika Arthura Millera. Okrem neho vo filme hrá aj Sara Paxton, Xavier Samuel či Bobby Cannavale. Režisérom filmu je Andrew Dominik.

zväčšiť Herečka Ana de Armas a jej kolega Adrien Brody... Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
Ana de Armas a jej kolega Adrien Brody Herečka Ana de Armas a jej kolega Adrien Brody stvárnili vo filme Blonde Marilyn Monroe a Arthura Millera.

Pred pár dňami na filmovom festivale v Benátkach (skončil sa uplynulý víkend v sobotu) pozornosť médií na seba strhol aj herec Brad Pitt. Ten sa pri snímke Blonde realizoval ako producent a prišiel film podporiť na jeho veľké uvedenie. Na premietaní v Los Angeles však už Pittova prítomnosť chýbala. Dôvodom je pravdepodobne fakt, že herec zostáva na európskom kontinente kvôli novému projektu.

Brad Pitt Čítajte viac Taký ošiaľ zažije málokde! Pitt si užil Kóreu a opäť nadchol módou - páni, berte si príklad

V Benátkach sa tiež začalo šuškať o tom, či náhodou medzi Pittom a De Armasovou nevznikol románik. Ide však pravdepodobne len o klebety, ktoré sa snaží podporiť bulvár. Hoci Pitt je momentálne single, Ana de Armas sa už niekoľko mesiacov stretáva s Paulom Boukadakisom, šéfom zoznamovacej aplikácie Tinder. Ani on sa na červenom koberci v Los Angeles neobjavil. Neskôr ho zachytili objektívy, ako herečku sprevádza do hotela – dvojica sa vyhla fanúšikom aj novinárom a snažila sa čo najskôr zmiznúť z dohľadu.

Video

VIDEO: Ana De Armas na slávnostnej premiére Blonde v kreácii Louis Vuitton ako trblietavá diva.

Zdroj: Mall.tv

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #premiéra #Marilyn Monroe #Brad Pitt #netflix #Ana de Armas #Blonde

+ Pokoj nenájdete len tak, musíte to v prvom rade sami chcieť.
Radíte všetkým na okolo pritom sami so sebou si...

+ Ak chcete klamať, nepodarí sa vám to, oklamete jedine sami seba.
Malé finančné kroky teraz vytvoria budúce...