Krásna Penelope Cruz vyrazila na ďalší festival - ako inak, očarila!

Herečka Penelope Cruz má zjavne momentálne plné ruky práce. Alebo lepšie povedané, plný diár podujatí, na ktorých sa objavuje. A vyzerá pri tom ukážkovo.

18.09.2022 00:00 , aktualizované: 15:48
Penelope Cruz Foto: ,
Španielska herečka Penelope Cruz na otvorení 70. ročníka filmového festivalu San Sebastian Film Festival. V kreácii Chanel.
debata

Po návšteve filmového festivalu v Benátkach, kde 48-ročná španielska filmová hviezda uviedla hneď dva filmy, sa vrátila do rodného Španielska. Tam už sedem dekád funguje aj známy filmový festival v baskickom regióne v meste San Sebastian. Jeho 70. ročník, ktorý sa aktuálne koná, Penelope Cruz otvárala.

Penelope Cruz zavítala na 70. ročník filmového...
Španielska herečka Penelope Cruz na otvorení...
+6Penelope Cruz zavítala na 70. ročník filmového...

Prítomnosť herečky nie je náhoda a reč v tomto prípade nie je len o tom, že ide o podujatie v jej rodnej krajiny. Cruz prišla do San Sebastianu predstaviť nový film On the fringe a zároveň ju čaká ešte jeden veľmi príjemný večer. Organizátori jej totiž odovzdajú aj národnú cenu za pôsobenie a prínos španielskej aj svetovej kinematografii.

Herečka Penélope Cruz uviedla v San Sebastiane... Foto: Raúl Terrel / ContactoPhoto / Profimedia
Penélope Cruz Herečka Penélope Cruz uviedla v San Sebastiane film On the fringe. Oblečená v kreácii Chanel Haute Couture.

Mama dvoch detí, ktorá pricestovala do San Sebastianu v piatok napoludnie, nesklamala ani fanúšikov jej štýlu a módnu obec. Opäť padla jej voľba na značku Chanel, s ktorou nejaký čas spolupracuje a ktorá ju aj oblieka na väčšinu slávnostných podujatí. Po kombinácii čiernej košeľovej blúzky a prešívaných čiernych nohavíc, výrazne doplnených bižutériou Chanel, sa hviezda prezliekla na slávnostné premietanie aj do luxusnej róby z línie haute couture.

Penelope Cruz Čítajte viac Nádherná Penelope Cruz očarila Benátky: Ako to robí?! Pozrite sa, veď ona si ubrala dobrých desať rokov

Pozornosť na seba nestrhla len Penelope, ale tiež jej mladšia sestra Monica. Rovnako si zahrala v snímke On the fringe režiséra a herca Juana Diega Botta. Film bude uvedený v španielskych kinách v októbri a zdá sa, že môže byť ďalším z oceňovaných počinov talentovanej španielskej herečky. Krátky medailónik o oboch filmoch, ktoré pred pár dňami predstavila v Cannes, si pozrite aj nižšie vo videu – pochádza zo série Chanel and Cinema.

Video

VIDEO: Penelope Cruz sa vrátila do Benátok, uviedla dva filmy

Zdroj: CHANEL

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #festival #Penelope Cruz #San Sebastián #Chanel

+ Rozdelíte si denné jedlo na viacero porcií, úspech sa rýchlo dostaví.
Očakávajte dobré správy ohľadom...

+ Chýba vám elán, slnečné lúče vám pomôžu doplniť energiu a vitamín D.
Očakávajte uznanie za vašu tvrdú...