Priehľadná blúzka princeznej Charlene v centre pozornosti! Trúfalé a za čiarou? Ale kdeže, len samé chvály...

Boli to dlhé mesiace, čo monacká princezná Charlene trávila v ústraní a mimo pohľadov verejnosti. Zdá sa však, že teraz sa už naplno vrátila do života a aj do "aktívnej" služby pod záštitou kniežatstva.

26.09.2022 00:00
724103615 Foto:
Monacký knieža Albert a jeho manželka, princezná Charlene z Monaka.
debata

Minulý pondelok mohli zástupcovia britských aj svetových médií zachytiť pôvabnú blondínku v uliciach Londýna. Štyridsaťštyriročná rodáčka zo Zimbabwe sprevádzala svojho manžela, kniežaťa Alberta II. na pohrebe britskej kráľovnej Alžbety II. Spoločne sa tak pridali k zástupcom európskych monarchií, aby vzdali hold najdlhšie vládnucej panovníčke, ktorá na tróne sedela sedemdesiat rokov.

719266288 Čítajte viac Ako krehká kvetinka v nežnej čipke! Charlene, Albert aj ich dvojičky medzi obyvateľmi Monaka

Charlene dodržala etiketu a v metropole Veľkej Británie sa ukázala v elegantných čiernych šatách s dlhými rukávmi, stojačikovým golierikom a dĺžkou po lýtka. Jej tvár zdobil čierny závoj, ktorý vychádzal z decentného čierneho klobúčika. Skrátka, snúbenie elegancie a etikety – taký bol look bývalej profesionálnej plavkyne, ktorá sa v roku 2011 vydala za princa Alberta.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Zegg & Cerlati (@zegg_cerlati)

O pár dní neskôr plavovláska trochu prekvapila. Etiketa kráľovského obliekania dostala totiž nový rozmer, keď sa princezná objavila na otvorení nového butiku s luxusnými hodinkami Zegg & Cerlati v Monte Carle. Spoločne s majiteľmi a výrobcami luxusných švajčiarskych hodiniek sa objavila Charlene pred objektívmi médií, aby slávnostne prestrihla stuhu k dverám novej predajne. Na túto príležitosť si obliekla čiernu transparentnú blúzku.

Monacké knieža Albert a jeho manželka -...
Monacký knieža Albert a jeho manželka,...
+12Monacké knieža Albert a jeho manželka -...

Hoci pod ňou mala mama dvojičiek čierny top zahaľujúci všetko, čo by zahalené zostať malo, predsa len sa objavili komentáre na podobu garderóby. Pri členkách kráľovských a šľachtických rodín totiž nie je úplne zvykom odhaľovať toľko kože. Treba však dodať, že sošnej blondínke sa táto voľba podarila so vkusom a eleganciou, žiadnou vulgárnosťou.

Monacké knieža Albert a jeho manželka - princezná Charlene Čítajte viac Zámer či faux pas priamo u pápeža?! Princezná Charlene prekvapila, toto urobila na audiencii

V tomto smere je však práve členka monackej kniežacej rodiny, jednej z najbohatších šľachtických rodín sveta, výnimkou už dlhé roky. Pri móde sa Charlene nebojí vystúpiť z prísnych konvencií a podľa viacerých módnych odborníkov ukazuje modernejšiu a súčasnejšiu podobu toho, ako by zástupcovia monarchie mali vyzerať. Posúďte sami, viac podôb Charlene nájdete v našej galérii.

VIDEO: Kráľovskí EX! Viete, s kým randili princovia a princezné, kým našli tých pravých?!

Obsah vznikol v spolupráci s Mall.tv

debata chyba
Viac na túto tému: #móda #priehľadná blúzka #trend #Monako #princezná Charlene

+ Nie je každý deň dobrým dňom, snažte sa ho sami čo najviac vylepšiť.
Pri najlepšom myslení sa nenechajte...

+ Neklamte sami seba, priznajte, že máte problém a riešte ho.
Nepoľavujte, vydržte v tempe a dostanete sa k...