Šaty za tisíce eur, oslnivý vzhľad: Ženské hviezdy Čierneho pantera si podmanili Londýn!

V ženskej réžii sa nesie druhý film o Čiernom panterovi z produkcie Marvel Studios. A v ženskej réžii bola aj veľkolepá londýnska premiéra.

05.11.2022 00:00
debata
Britská topmodelka Jourdan Dunn na slávnostnej...
Herečka Michaela Coel prišla na premiéru filmu...
+11Herečka Florence Kasumba.

Na červenom koberci sa v metropole Veľkej Británie stretli ústredné hrdinky druhého filmu, ktorý nesie podtitul Wakanda navždy. Jednotlivé dámy boli skutočným magnetom pre objektívy a zaujali nielen svojím pôvabom, ale aj nádhernými šatami.

Rihanna Čítajte viac Mama Rihanna s ASAP Rockym na veľkej premiére! Hviezdy Čierneho pantera spomínali na mŕtveho kolegu

Azda najdrahšiu kreáciu si obliekla herečka Danai Gurira, Američanka s koreňmi v africkom Zimbabwe. Jej model pochádzal z dielne libanonského dizajnéra Elieho Saaba a bol súčasťou kolekcie haute couture. Čierna kreácia s priehľadným živôtikom a rafinovanými výšivkami zahaľovala nositeľku na tých správnych miestach, inak však bola veľmi sexy a odvážna.

zväčšiť Herečka Danai Gurira v kreácii Elie Saab Haute... Foto: SITA/AP, Vianney Le Caer
Danai Gurira Herečka Danai Gurira v kreácii Elie Saab Haute Couture na premiére filmu Čierny panter: Wakanda navždy.

Pred objektívy sa postavili aj herečky Lupita Nyong'o a Letitia Wright, jedna v trblietavej róbe Alexander McQueen, druhá v šatách s kryštálmi od značky Prada. U prvej menovanej, držiteľky Oscara, okamžite udrela do očí aj úprava účesu, na hlave jej trónila koruna upletená z vlasov.

zväčšiť Britská topmodelka Jourdan Dunn na slávnostnej... Foto: SITA/AP, Vianney Le Caer
Jourdan Dunn Britská topmodelka Jourdan Dunn na slávnostnej premiére v Londýne.

Zostavu hviezd z nového filmu, ktorý do slovenských kín príde budúci štvrtok, doplnila aj herečka Florence Kasumba a Micaela Coel. Na červenom koberci však pozornosť pútali aj pozvané hosťky a hostia. Jeden z najočarujúcejších lookov večera predvádzala britská topmodelka Jourdan Dunn, ktorá žltú róbu doplnila aj efektným príčeskom – vlasmi zapletenými vo vrkočoch, ktoré siahali takmer po zem. Viac si pozrite v galérii vyššie.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Londýn #krása #premiéra #róba #Lupita Nyong'o #Čierny panter #Danai Gurira

+ Nezaťažujte sa niečím čo nie je vaša starosť, škodíte hlavne sami sebe.
Nekopírujte, nikdy tak sami nebudete so...

+ Naslúchajte svojmu telu, ono vie, čo je pre vás najlepšie.
Flexibilita a prispôsobivosť otvoria nové možnosti....