Dcéra Deppa a Paradisovej ako absolútny magnet pláže v Miami! Pozor, onedlho ju čakajú mesiace v Prahe

Už v tínedžerskom veku sa stala múzou dizajnéra Karla Lagerfelda a bola jednou z najmladších tvárí značky Chanel. Aj po Lagerfeldovej smrti Lily Rose Depp v tejto spolupráci pokračuje.

08.11.2022 00:00
Lily Rose Depp Foto:
Herečka a modelka Lily Rose Depp prichádza na prehliadku Chanel v Miami.
debata

Pôvabná dcéra slávnej francúzskej herečky a speváčky Vanessy Paradisovej a herca Johnnyho Deppa sa počas uplynulého víkendu objavila na pláži v Miami v priestoroch súkromnej pláže hotela Faena. A Chanel pri tom, samozrejme, nechýbal.

Práve na tomto mieste francúzsky ateliér zorganizoval takzvanú „replica“ módnu prehliadku a americkým hosťom predstavili kolekciu Cruise, ktorá mala premiéru v Monte Carle v máji tohto roka. Lily Rose ako jedna z múz a ambasádoriek módneho ateliéru chýbať nemohla.

Pharrell Williams s manželkou Helen Lasichanh a...
Modelky počas defilé na prehliadke Chanel...
+15Modelka na prehliadke Chanel Cruise 2022/23...

Prekvapením bola najmä jej forma, ktorú predviedla v úpletovom belasom komplete zloženom z minisukne a topu nad pupok. Vyšportovaná, s pevným bruškom, štíhla a príťažlivá – od blondínky s francúzsko-americkým pôvodom nevedeli mnohí odtrhnúť oči.

Chanel Chanel Cruise 2022/23 Replica Show Čítajte viac Modelky ako moderné lolitky, na móle šaty ako pavučina aj luxusné tvídy: Chanel ovládol módou Miami!

Okrem 23-ročnej Deppovej sa medzi pozvanými hosťami objavila aj francúzska herečka Marion Cotillard či spevák a producent Pharell Williams spoločne s modelom a hercom Andrem Velencosom. Modelky sa premávali po pláži pred zrakmi pozvaných hostí a prezentovali kolekciu, ktorú aj samotná Lily Rose označila za „najlepšiu cruise kolekciu za dlhý čas“.

Video

VIDEO: Ako lolita – Lily Rose Depp na prehliadke Chanel v Miami.

Zdroj: Profimedia

Blondínka si síce počas víkendu užila Miami, ale už čoskoro ju čaká návrat do Európy a potom aj cesta a život v Prahe. V metropole našich susedov by mala už čoskoro začať nakrúcať remake filmu Nosferatu, v ktorom získala hlavnú ženskú rolu. Zatiaľ nie je jasný presný termín nakrúcania, ani koľko času filmári v Prahe strávia – isté však je, že filmoví tvorcovia z celého sveta stále vyhľadávajú Prahu ako jednu z výnimočných destinácií.

Soňa Müllerová Čítajte viac Elegantná Hurajová, Müllerová ako študentka a dve bývalé missky... sa dohodli? Aha, na tie brušká...

Pre Lily Rose nebude Praha premiérová. Už ako malé dievčatko sa totiž v stovežatom meste nachádzala spoločne so svojimi rodičmi. Bolo to v čase, keď Johnny Depp nakrúcal u českých susedov snímku Z pekla. Dnes dospelá dáma mala vtedy len pár mesiacov.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Praha #krása #nakrúcanie #forma #Miami #Chanel #Lily Rose Depp

+ Zdravé stravovanie prinesie spokojnosť a lepšie zdravie.
Trpezlivosť a dôkladnosť vás dovedú k vytúženým cieľom....

+ Pocítite oslabenie imunitného systému, prospeje vám krátky pôst.
Nové pracovné príležitosti otvoria...