Nikdy to nepriznala, ale jej dekolt hovorí aj sám: Prirodzený? Bieberovej chránenkyni to ťažko veriť

Hoci má len 23 rokov, už nejaký čas je v centre pozornosti médií. Postaral sa o to kedysi ešte kanadský spevák Justin Bieber.

03.03.2023 00:00
Madison Beer Foto:
Speváčka Madison Beer na vyhlásení cien Billboard Women in Music Awards.
debata

Slávnu popstar nadchli videá mladučkej speváčky Madison Beerovej a postaral sa o to, že sa o ňu začali zaujímať americké médiá. Či už v kontexte údajného randenia s dnes už ženatým spevákom, alebo v rámci jej vlastného talentu.

Popová brandža však dlhé roky potvrdzuje, že talent nie je to jediné a postačujúce, ak chcete byť úspešní. Práca v hudobnej sfére si pýta aj ochotu experimentovať, prezentovať sa odvážnejšie či schopnosť meniť sa. A o zmenách Madison Beerovej existuje dokonca niekoľko samostatných článkov.

Video

VIDEO: Madison Beer na červenom koberci na akcii Billboard Women in Music.

Rodáčka z New Yorku sa v stredu večer objavila na vyhlásení cien Billboard Women in Music Awards, kam dorazila spoločne s ďalšími známymi aj menej známymi tvárami hudobného priemyslu. V prípade tejto speváčky však zaujal aj odvážny model šiat a dekolt, v ktorom sa až príliš odvážne črtali obliny jej poprsia.

zväčšiť Speváčka a influencerka Madison Beer v sexy... Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
LA Premiere of "Spider-Man: No Way Home" Speváčka a influencerka Madison Beer v sexy kreácii Nensi Dojaka.

Ak niekto sleduje kariéru a podobu Madison niekoľko rokov, asi ho sotva presvedčíte o tom, že by kráska nepodstúpila niekoľko zmien zovňajška. Hoci to nikdy nepriznala, viacerí užívatelia, ale aj odborníci, ktorých citujú médiá, sa zhodli, že od svojich začiatkov sa zmenila na viacerých „frontoch“.

Laureátka ceny Billboard Women in Music Awards...
Aj televízna osobnosť Heidi Klum dorazila na...
+10Speváčka Madison Beer na vyhlásení cien...

Okrem zväčšených pier a korekcie nosa, o ktorej „zaručene“ hovoria mnohí internetoví komentátori, sa diskutuje poslednú dobu aj o jej výstrihu. Ten je zjavne vylepšený tiež s pomocou silikónových implantátov. Aspoň sa tak javí zo záberov. Beer operáciu nikdy nepriznala, ale pre porovnanie možno postačia fotky spred pár rokov.

Kristen Stewart Čítajte viac Je ti zima, dievčatko? Vonku pod nulou, ona skoro nahá, Kristen Stewart sa lúčila s Berlinale v priehľadných šatách

Pozrite si aj video s kráskou, ktorá sa zaradila medzi ďalšie známe tváre na hudobnej akcii. V galérii nájdete potom dámy ako Chloe Bailey, Rosalia, Latto či Heidi Klum.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #dekolt #výstrih #Billboard #vylepšenie #Madison Beer

+ Začnite sa zaoberať konečne aj sami sebou, nie len ľuďmi okolo vás.
Ak sa vám momentálne v niečom darí,...

+ Ustrážte si svoje myšlienky, sila myšlienok je veľmi silná.
Pokračujte ďalej, nezastavujte sa pred prvým...