Monika z Priateľov po boku 18-ročnej dcéry na premiére Vreskotu! Jej slávny otec však chýbal

Je to len týždeň, čo slávnu hviezdu Priateľov, Courteney Coxovú, ocenili vlastnou hviezdou na známom Chodníku slávy v Los Angeles.

07.03.2023 12:00
Courteney Cox Foto:
Courteney Cox s dcérou na premiére novinky Vreskot 6.
debata

Spokojná tmavovláska bola síce hviezdou podujatia, po jej boku však nechýbali ani jej dobré priateľky a slávne kolegyne Jennifer Aniston a Lise Kudrow.

Laura Dern, Courteney Cox, Jennifer Aniston, Lisa Kudrow Čítajte viac Phoebe, Rachel, Monica - zišli sa po 30 rokoch kvôli hviezde! V hľadisku... krásna dcéra jej hrdej majiteľky

Na premiéru ďalšej časti zo série filmov Vreskot však slávna Monika z Priateľov nepriviedla žiadnu zo svojich kamarátok, po jej boku sa usmieval ktosi z rodiny. Reč je o jej 18-ročnej dcére Coco Arquette, ktorá sa na svetovej premiére filmu v New Yorku prešla po červenom koberci spolu s mamou.

zväčšiť Courteney Cox s dcérou na premiére novinky... Foto: Profimedia
Courteney Cox Courteney Cox s dcérou na premiére novinky Vreskot 6.

Mladá speváčka, ktorá je krstnou dcérou Jennifer Anistonovej, sa po červenom koberci prešla v červenej róbe, ku ktorej skombinovala čierne sandáliky na vysokom podpätku.

Otcom Coco je herec David Arquette, s ktorým žila herečka v manželstve v rokoch 1999 až 2013, majú spolu len ju. V novinke Vreskot 6 si zahral aj David Arquette, práve počas nakrúcania prvej časti sa dvojica pred rokmi stretla a preskočila medzi nimi iskra. Na premiére filmu v New Yorku však chýbal.

Herečka Laura Dern (vľavo) sa pridala ku...
Na ceremoniáli nechýbala ani Coco Arquette,...
+7Odhalenie hviezdy na Chodníku slávy v Los...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Courteney Cox

+ Dovolenku si zaslúžite nielen pre radosť ale aj pre nevyhnutné zdravie.
Tímová spolupráca...

+ Rozdelíte si denné jedlo na viacero porcií, úspech sa rýchlo dostaví.
Očakávajte dobré správy ohľadom...