Affleck a Damon opäť spolu, spokojnosť sama: Toto hollywoodske kamarátstvo nezničila sláva, ani spoločné filmy

Premiéru nového filmu pod názvom Air na filmovom festivale v Texase podporili mnohé hviezdne tváre. Dve z nich však pútali pozornosť o kúsok viac.

20.03.2023 00:00
Ben Affleck (vľavo) a jeho kolega Matt Damon Foto:
Herec Ben Affleck (vľavo) a jeho kolega Matt Damon na premiére filmu Air, ktorá sa konala v rámci filmového festivalu South by Southwest Film & TV Festival.
debata

Ide totiž o dlhoročných kamarátov a kolegov – hercov Bena Afflecka a Matta Damona, ktorí do Hollywoodu v podstate vkročili spoločne a hoci každý z nich dosiahol vlastnú porciu slávy, stále udržiavajú pevné väzby a kamarátia sa ako kedysi.

Jennifer Lopez Čítajte viac Všetci sa pýtajú, kde je Ben... nebojte sa, toto Affleck (u)robí len pre Lopezovú! A možno aj spoločný film

Na filmovom festivale v Austine sa známa dvojka predstavila s novým filmom pod názvom AIR – životopisným príbehom vzniku jedného z najslávnejších tenisiek značky Nike. Ben aj Matt boli vo výbornej nálade, obaja ochotne odpovedali na otázky, pózovali s úsmevom a snažili sa pritiahnuť čo najviac pozornosti novinárov k novinke, ktorá príde onedlho aj do slovenských kín.

Herec Ben Affleck (vľavo) a jeho kolega Matt...
Herec Matt Damon na svetovej premiére filmu Air.
+5Herec Chris Tucker (vľavo) a herec Ben Affleck...

Okrem dua dlhoročných kamarátov sa na slávnostnom uvedení snímky objavila aj herečka Viola Davis s manželom Julianom Tennonom či herci Jason Bateman, Chris Messina a Chris Tucker. Spomenutého Damona podporila osobne aj jeho manželka Luciana Barroso. Chýbala však Affleckova polovička Jennifer Lopez.

zväčšiť Herec Matt Damon a jeho manželka Luciana Barroso. Foto: SITA/AP, Jack Plunkett
Herec Matt Damon a jeho manželka Luciana Barroso. Herec Matt Damon a jeho manželka Luciana Barroso.

Affleck však iba nedávno spieval slová chvály na adresu svojej polovičky, ktorá mu vraj veľmi pomohla v príprave na úlohu v projekte AIR. „Pomohla mi pochopiť, aké dôležité a zmysluplné boli Nike Jordan, pretože kultúru a štýl v Amerike z 90 percent poháňa černošská kultúra,“ komentoval pre The Hollywood Reporter Affleck.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #premiéra #Matt Damon #Ben Affleck #Air

+ Vyvážená strava prinesie viac energie a pocit šťastia.
Dokumenty nepodpisujte hneď, potrebné je čítanie, inak...

+ Pocítite prílev vnútorných síl a zvýši sa vám chuť do života.
Vykročíte správnou nohou a problémy vyriešite bez...