Medzi monackú šľachtu ju dostala svadba, ale druhé husle nehrá. Táto kráska má v žilách modrú krv a triumfuje aj intelektom

Vystavená pozornosti médií nie je tak ako pôvodní členovia monackej kniežacej rodiny. Ale možno to je aj dobre. S krásnou Beatrice Borromeo sa nespájajú škandály či skrachované vzťahy, ale keď sa objaví na verejnosti, je vďačným objektom obdivu.

08.04.2023 00:00
Beatrice Borromeo Foto:
Beatrice Borromeo na prehliadke Christian Dior Jeseň 2023, ktorá sa konala v Bombaji v Indii.
debata

Platilo to aj na nedávnej prehliadke francúzskej značky Dior v Bombaji, kam sa 37-ročná rodáčka zo severného Talianska a členka aristokratickej rodiny vojvodu z Arony vybrala ako dlhoročná klientka a vlastne tak trochu aj ambasádorka módneho domu Dior.

charlene Čítajte viac Ako na hojdačke! Na Bále ruží Charlene chýbala, ale pozrite sa, kde sa teraz objavila a s kým

Manželka Pierra Casiraghiho, syna monackej princeznej Caroline, sa obliekla do jedného z modelov, ktorý mal o pár minút neskôr premiéru aj na móle. Borromeo stavila na výraznú farbu fuksiovej ružovej a top odhaľujúci ramená s výraznou nadýchanou sukňou.

Modelka Deva Cassel na prehliadke Christian...
Francúzska herečka a modelka Laetitia Casta na...
+22Topmodelka Lakshmi Menon na prehliadke dámskej...

Počas návštevy Indie robil vyštudovanej novinárke a redaktorke, ktorá v minulosti pracovala pre médiá ako Newsweek či televíznu stanicu RAI 2, aj jej manžel. Pierre, s ktorým majú dve deti, sa však radšej drží mimo dohľadu objektívov a kamier a tak v Bombaji tiež nechal zažiariť predovšetkým svoju príťažlivú polovičku.

zväčšiť Beatrice Borromeo a Pierre Casiraghi na... Foto: Profimedia
Beatrice Borromeo a Pierre Casiraghi Beatrice Borromeo a Pierre Casiraghi na tradičnom Bále ruží v Monaku.

Iba pár týždňov pred bombajskou módnou prezentáciou sa však dvojica objavila vo svetle reflektorov a to celkom zámerne. V Monaku sa totiž konal tradičný Bál ruží, v rámci ktorého členovia rodiny podporujú projekty Červeného kríža. A zamilovaní partneri sa, samozrejme, ukázali na spojenom fronte so zvyšnými členmi rodiny. Len pred pár dňami tiež bolo možné Beatrice a Pierra vidieť aj na veľkolepej parížskej premiére filmu Traja mušketieri (ten mal nedávno premiéru aj v Bratislave – viac tu).

Zľava: Dizajnér obuvi Christian Louboutin,...
Na Bále ruží nechýbali všetci potomkovia...
+6Zľava: Stephane Bern, Zouleika Penniman,...

Kým Pierre Casiraghi a Beatrice Borromeo, ale aj jeho brat Andrea Casiraghi s manželkou Tatianou Santo Domingo pôsobia ako šťastné a spokojné dvojice, menej šťastia v láske má asi ich sestra – prostredná ratolesť monackej princeznej Caroline – modelka a spisovateľka Charlotte Casiraghi. Ani ona nechýbala na spomenutom Bále ruží. Prišla však bez manžela Dmitriho Rassama, ktorý je už v poradí jej druhým manželom. A šušká sa, že tiež nie nadlho. Či sa tieto klebety potvrdia, ukáže čas.

Modelky na prehliadke dámskej kolekcie...
Modelky na prehliadke dámskej kolekcie...
+9Modelky na prehliadke dámskej kolekcie...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #krása #Dior #Monako #Pierre Casiraghi #Beatrice Borromeo

+ Dovolenku si zaslúžite nielen pre radosť ale aj pre nevyhnutné zdravie.
Tímová spolupráca...

+ Prepracovanie a únavu nepodceňujte, radšej si do sýta oddýchnite.
Peniaze, ktoré vám ponúkajú si zaslúžite, načo...