Kritiky sú nemilosrdné, ale koho to zaujíma, ak uvidí... Slávna Talianka, ktorej ťahá na 60, žiari vo filme aj na premiére

Nie vždy sa snahy tvorcov pretavia do želaného úspechu. A zdá sa, že to bude aj prípad filmu Mafia Mamma. Ten mal iba pred pár dňami premiéru v New Yorku a nechýbali na nej ani jeho dve hlavné predstaviteľky.

13.04.2023 14:55
Monica Bellucci Foto: ,
Herečka Monica Bellucci na premietaní projektu Mafia Mamma v New Yorku.
debata

V snímke režisérky Catherine Hardwickovej si síce hlavnú rolu zahrala austrálska herečka Toni Collette. Bude to však skôr jej talianska kolegyňa Monica Bellucci, ktorá bude lákadlom – minimálne pre európskeho diváka.

Holandský kráľ Viliam-Alexander a kráľovná Maxima, Emmanuel Macron Čítajte viac Čaputovej aj Trumpovej vyčaril nadšené úsmevy, teraz Macronov šarm očaril kráľovnú Maximu. A podľahli mu aj tieto dámy...

Slávna filmová kráska, ktorej kariéru rozbehla dráma Malena v roku 2000, má momentálne za sebou už viac ako tri dekády hrania. Jednou z prvých úloh bola drobná rola Drakulovej nevesty vo filme režiséra Francisa Forda Coppolu v roku 1992. A v roku 2023 sa rodáčka z Umbrie vracia na plátna ako žena, ktorá bola dlhoročnou členkou a poradkyňou mafiánskej rodiny a dostáva za úlohu radiť aj žene z amerického predmestia, ktorá zdedila rodinný „mafiánsky“ biznis po smrti svojich predkov.

Herečka Toni Collette na premietaní projektu...
Herečka Monica Bellucci na premietaní projektu...
+4Herečka Toni Collette na premietaní projektu...

Na slávnostnej premiére sa Bellucci objavila v čiernobielej elegantnej kombinácii dámskeho nohavicového kostýmu, ktorý doplnila aj čiernou kravatou. Outfit tak trošku ako z Krstného otca predviedla so svojou bohatou hrivou vlasov a pôvabom sebe vlastným.

zväčšiť Herečky Monica Bellucci (vľavo) a Toni Collette... Foto: SITA/AP, Andy Kropa
Monica Bellucci (vľavo) a Toni Collette Herečky Monica Bellucci (vľavo) a Toni Collette spoločne predstavili nový projekt.

Hoci talianskej hviezde ťahá na okrúhlu 60-ku (v septembri oslávi 59. narodeniny), pred objektívmi žiarila a vyzerala naozaj príťažlivo. Platí to aj pre samotný film – a to aj napriek tomu, že čo sa scenára a výsledku týka, kritici zatiaľ snímku poriadne strhali. Nemení to však nič na fakte, že známa herečka do svojho výkonu dáva všetko nasadenie a kamere zase svoj povestný šarm a temperamentnú krá­su.

Monica Bellucci Čítajte viac Pár dní po odhalení vzťahu s Burtonom: Bellucci vyrazila na ceny Cézar a vyzerala úchvatne. Toto s ňou robí láska!

Okrem Bellucciovej a Toni Collette, ktorá dorazila na premietanie v nežných bielych šatách s aplikáciami, sa na premietaní objavila aj televízna osobnosť (ktorá mala v minulosti sama problémy so zákonom) Teresa Giudice či režisérka Hardwicke. Viac v galérii.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #premiéra #kritika #Monica Bellucci #pôvab

+ Vyvážená strava prinesie viac energie a pocit šťastia.
Dokumenty nepodpisujte hneď, potrebné je čítanie, inak...

+ Pravidelne regenerovať svoje sily je správne, inak padnete únavou.
Podnikanie bude smerovať dopredu a vy budete...