Zábermi so slávnou značkou kabelky zvalcovala internet. Aha, ako vyrazila Zendaya na filmový event sezóny

Potlesk a huriavk fanúšikov aj novinárov sprevádzal príchod herečky Zendaye na akciu CinemaCon 2023 v Las Vegas.

28.04.2023 08:00
Zendaya Foto: ,
Herečka Zendaya v kreácii Louis Vuitton na predstavení nových záberov filmu Duna: Časť druhá, ktoré sa konalo na akcii CinemaCon 2023.
debata

Americká kráska a mimoriadne talentovaná umelkyňa, ktorú diváci poznajú napríklad z televízneho hitu Eufória, prišla uviesť nový trailer a tiež prvé zábery z pripravovaného filmu Duna: Časť druhá. Samozrejme, nebola sama. Spoločnosť jej robil aj herec Timothee Chalamet a tiež režisér Denis Villeneuve.

Zendaya Čítajte viac Že bude úchvatná, nikoho neprekvapilo. Ale to, čo predviedla Zendaya v Indii... jednoducho nádhera

Trio bolo zjavne celý čas v dobrej nálade, pričom na pódiu pred divákmi vtipkovalo a hovorilo o zaujímavostiach z nakrúcania. Fanúšikovia remake príbehu Duna, ktorý kedysi nakrútil režisér David Lynch, sa vraj môžu tešiť na poriadny posun v podobe filmového príbehu. „Časť prvá bola viac rozjímajúcim filmom, časť druhá je epická, akciou nabitá vojnová snímka,“ citoval režiséra portál The Hollywood Reporter.

Herci Zendaya a Timothee Chalamet na...
Herečka Zendaya a herec Timothee Chalamet na...
+2Režisér Denis Villeneuve (vľavo) a herci...

Zendaya, ktorá sa vo filme vracia po boku Chalameta stvárňujúceho Paula Atridesa, sa tiež na plátne dočká niekoľkých fyzicky náročných scén. Spoločne s ňou ich absolvujú aj ďalšie hviezdy, medzi nimi aj nováčikovia druhého filmu – herečka Florence Pugh či herec Austin Butler, ktorý prichádza ako nový zlosyn.

Tom Holland a jeho partnerka - herečka Zendaya Čítajte viac Neha a láska z nich priam srší! Zendayu po mesiacoch zachytili s Tomom Hollandom, dvojica zo Spider-Mana je v tom až po uši

Samotná Zendaya sa na podujatí CinemaCon objavila v kreácii Louis Vuitton, čo nebolo až takým prekvapením. Len pred pár dňami totiž francúzska značka a výrobca najznámejších kabeliek na svete zverejnila podobu novej reklamnej kampane. Jej hviezdou je práve 26-ročná americká superstar a zábery, ktoré vznikli na francúzskom pobreží, obleteli internet a vyvolali nadšenie miliónov fanúšikov.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Louis Vuitton #Zendaya #Duna

+ Zelenina na tanieri znamená viac vitality a lepšiu náladu.
Stanovte si realistické ciele, aby ste sa vyhli...

+ Pravidelná hydratácia je základom šťastia a zdravia.
Ak niečo robíte, nezabudnite si svoju prácu aj uložiť....