Už 5 rokov je s jedným mužom... Krásnej Maďarke by najradšej videli na ruke prsteň, stačia jej diamanty za milióny

Očarujúca Barbara Palvin bola jednou z hviezd na veľkolepej akcii klenotníckej značky Tiffany & Co. v New Yorku.

29.04.2023 00:00
Barbara Palvin Foto: ,
Maďarská topmodelka Barbara Palvin na slávnostnom znovuotvorení flagšipového butiku Tiffany & Co. na Fifth Avenue v New Yorku. Oblečená v kreácii Fendi aj s kabelkou Fendi.
debata

Maďarská rodáčka, ktorá v minulosti vraj nejaký čas randila so spevákom Justinom Bieberom, nedorazila na znovuotvorenie flagšipovej predajne slávneho klenotníckeho domu sama. Spoločnosť jej robil aj partner Dylan Sprouse, s ktorým tvoria pár už viac ako päť rokov.

Kim Kardashian Čítajte viac Salma Hayek je majsterkou v kradnutí pozornosti, obrali ju o ňu Kardashianovej šaty. A toto všetko odhalila Shiffrinová

Dvojica pôsobí na verejnosti zamilovane a priam idylicky – azda aj preto sa často objavujú komentáre a špekulácie o tom, či sa už zasnúbili. Tie nedávne tvrdili so skalopevným presvedčením, že áno. Ani jeden z partnerov to však nekomentoval.

Herečka Zoe Kravitz na slávnostnom...
Maďarská topmodelka Barbara Palvin na...
+18Herečka Blake Lively si na akciu Tiffany & Co....

Správy mali vyvolať zábery krásnej Palvinovej s prsteňom, ktorý vraj nápadne pripomínal zásnubný šperk. Na samotnej akcii v New Yorku, kde sa objavili aj desiatky ďalších známych žien, sa však Barbara, oblečená v modeli saténových šiat Fendi a s kabelkou Peekaboo Petite ISeeU rovnakej značky, objavila bez prsteňa na ruke. Namiesto neho ju však zdobili náhrdelník a náramok s briliantmi a diamantmi, ktorých hodnota bola niekoľko desiatok tisíc dolárov.

zväčšiť Maďarská topmodelka Barbara Palvin a jej... Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Barbara Palvin a jej snúbenec Dylan Sprouse Maďarská topmodelka Barbara Palvin a jej snúbenec Dylan Sprouse na slávnostnom znovuotvorení flagšipového butiku Tiffany & Co. na Fifth Avenue v New Yorku. Barbara je oblečená v kreácii Fendi aj s kabelkou Fendi.

Niektorí komentujúci na sociálnych sieťach však poznamenali, že pre budúcich snúbencov azda niet lepšieho miesta na nájdenie zásnubného prsteňa. Ak teda žiaden zatiaľ nemajú.

Na akcii sa zúčastnili aj speváčky Katy Perry a Anitta, herečky Gal Gadot, Anya Taylor-Joy či Florence Pugh alebo modelka Hailey Bieber. Všetky nájdete v našej galérii.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #zásnuby #Barbara Palvin #Tiffany #Fendi #Dylan Sprouse

+ Vyrovnaný jedálniček je kľúčom k dlhodobému šťastiu.
Nakupujete nadbytočne veľa potravín potom končí v...

+ Zdravé stravovanie prinesie spokojnosť a lepšie zdravie.
Trpezlivosť a dôkladnosť vás dovedú k vytúženým cieľom....