Bohyňa Schindlerová zahalila, čo bolo treba... aj tak ukázala viac ako kedykoľvek

Speváčka Martina Schindlerová bola vždy zaraďovaná do zoznamov príťažlivých dám. Na nedávnom semifinále tanečnej šou Let's Dance však svoj status sexy dámy potvrdila azda viac ako kedykoľvek predtým. V takýchto zvodných šatách ste ju ešte nevideli...

04.05.2023 00:00
Speváčka Martina Schindlerová a jej partner... Foto:
Speváčka Martina Schindlerová a jej partner Marcel.
debata (11)

Bývalá účastníčka speváckej šou Superstar dorazila na semifinálové kolo v bratislavskej Inchebe v saténových šatách telovej farby. Model vychádzajúci z estetiky dámskeho negližé, ktorý kedysi s obrovským úspechom spopularizovali dámy ako Sarah Jessica Parker či Gwyneth Paltrow alebo Kate Moss, sa už roky objavuje v dámskych šatníkoch ako jedna zo zvodných alternatív večerného odevu. A tentoraz jeho vábeniu podľahla aj známa Slovenka.

Moderátorka Lucia Hlaváčková v šatách od Lukáša...
Speváčka Martina Schindlerová sa tiež prišla...
+12Moderátorka Vera Wisterová.

O tom, ako model šiat Schindlerovej pristal, hovorili nepochybne aj reakcie jej sledovateľov na sociálnej sieti. „Bohyňa,“ napísal jeden, ďalší pridali slová ako „nádherná“ či „dokonalá ako vždy“.

zväčšiť Speváčka Martina Schindlerová sa tiež prišla... Foto: TV Markíza
Martina Schindlerová Speváčka Martina Schindlerová sa tiež prišla pozrieť na šou Let's Dance.

Samozrejme, fanúšikovia budú chváliť, aj keby nebolo čo. Ale v tomto prípade treba zdôrazniť, že Schindlerová naozaj trafila do čierneho a v šatách, ktoré ukážkovo, jemne provokatívne a pritom decentne obkresľovali jej krivky, vyzerala naozaj dobre. Jemný materiál kopíroval tvary jej tela, všetko, čo malo, zostalo skryté a predsa išlo o jednu z „najodhaľujúcej­ších“ kreácií, v akej sme Schindlerovú videli.

Martina Schindlerová Čítajte viac Tomu sa hovorí úsmev lásky! Schindlerová s novým priateľom v kine, Žižka zlákal aj Studenkovú s Kostkom

Spoločnosť známej superstaristke robil jej partner Marcel, s ktorým sa objavuje na verejnosti už nejaký ten piatok. Dvojica si spokojne užívala semifinálový súboj tanečných dvojíc a zostala až do záveru tanečnej šou. Markízacka šou Let's Dance je lákadlom aj pre Schindlerovej bývalých kolegov zo Superstar.

Tomáš Bezdeda Čítajte viac Bezdeda sa cez víkend oženil, manželke napísal nádherný odkaz. Pár hodín po svadbe však už musel do práce

V hľadisku sa už viackrát v minulých týždňoch objavil napríklad spevák Miro Jaroš a pravidelným hosťom je aj Tomáš Bezdeda. Pre neho sú však kolá Let's Dance aj pracovnou záležitosťou, keďže s mikrofónom spovedá hostí pre jeden slovenský šobiznisový portál. Na tanečnej šou sa už objavili aj víťazi minulých ročníkov Emma Drobná a Adam Pavlovčin.

Speváčka Emma Drobná v kreácii od Marcela Holubca. Foto: TV Markíza
ZAK Emma Drobná Speváčka Emma Drobná v kreácii od Marcela Holubca.

Tvárou Superstar bola niekoľko rokov aj moderátorka Adela Vinczeová, kedysi Banášová, ktorá dnes sedí v porote Let's Dance. Práve Adela bola v nedeľu večer najlepšie oblečenou dámou a zažiarila v zamatovom smokingovom kostýme. Viac čítajte tu.

Moderátorka a porotkyňa Adela Vinczeová v...
Speváčka Martina Schindlerová sa tiež prišla...
+10Spevák a moderátor Tomáš Bezdeda dorazil aj...
Video

VIDEO: Herečka Gabriela Marcinková sa dočkala Let's Dance aj na druhýkrát. Čo ešte prezradila?

© Autorské práva vyhradené

11 debata chyba
Viac na túto tému: #šaty #sexi #partneri #Let´s Dance #Martina Schindlerová

+ Pocítite oslabenie imunitného systému, prospeje vám krátky pôst.
Nové pracovné príležitosti otvoria...

+ Pocítite prílev vnútorných síl a zvýši sa vám chuť do života.
Vykročíte správnou nohou a problémy vyriešite bez...