Seriálový hit jej obrátil život naruby: Kráska z Bridgertonu je dnes magnet pre fotografov, pri týchto šatách niet divu...

Medzi hosťami slávnostnej premiéry filmu Malá morská panna sa objavila aj hviezda seriálového hitu Bridgerton z produkcie Netflixu.

11.05.2023 00:00
debata
zväčšiť Herečka Simone Ashley v kreácii Atelier Versace... Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
Simone Ashley v kreácii Atelier Versace Herečka Simone Ashley v kreácii Atelier Versace na premiére filmu Malá morská panna.

Reč je o britskej herečke Simone Ashleyovej, ktorej ústredná rola v druhej sérii populárneho televízneho projektu, priniesla celosvetovú pozornosť. Dnes 28-ročná Simone si to vraj nestihla ani poriadne uvedomiť, bolo to zo dňa na deň.

Meg Bellamy ako Kate Middleton a dolu sediac herec Ed McVey Čítajte viac Toto je Kate Middleton a princ William v seriáli Koruna! Čo poviete, uverí týmto tváram divák rozprávkovú lásku storočia?

„Keď sme nakrúcali Bridgerton, bola som na pľaci šesť dní v týždni. Nemala som šancu všetko sprocesovať. A môj kolega Jonathan Bailey sa ma pýtal, či som pripravená, že sa mi zmení život. Nepripúšťala som si to,“ uviedla ešte minulý rok v rozhovore pre Vogue herečka. „Potom som stretla na jednej párty herca Rege Jean-Pagea, hviezdu prvej série a ten mi povedal: ‚Daj tomu tri-štyri mesiace. Všimneš si rozdiel.‘ A mal pravdu,“ priznala sa Ashley, ktorá sa objavila aj v seriáli Sexuálna výchova.

Herečka Simone Ashley na prehliadke Versace...
Herečka Simone Ashley na portrétovom zábere z...
+8Herečka Simone Ashley v kreácii Atelier Versace...

Od úspechu s Bridgertonom patrí kráska s indickým pôvodom medzi žiadané predstaviteľky novej hereckej generácie. A tiež ozdoby mnohých podujatí. Premiéra Malej morskej panny nebola výnimkou.

Herečka sa na nej objavila v minikreácii Atelier Versace s ostroružovou aplikáciou imitujúcou vlečku. Ashley predviedla v šatách príťažlivú figúru a dlhé nohy.

Speváčka Martina Schindlerová a jej partner Marcel. Čítajte viac Bohyňa Schindlerová zahalila, čo bolo treba... aj tak ukázala viac ako kedykoľvek

Jej módny štýl si za posledné mesiace všimli aj mnohé módne magazíny a dizajnérske domy. Hviezda sa objavuje na podujatiach v množstve luxusných kreácií, pričom tie najslávnejšie si môžete pozrieť aj v našej galérii vyššie. Premiéru filmu Malá morská panna nájdete v galérii dolu.

Herečka a predstaviteľka morskej panny Ariel -...
Televízna porotkyňa a producentka Heidi Klum...
+13Herec John Stamos a jeho partnerka Caitlin McHugh.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #premiéra #Malá morská panna #Simone Ashley #Birdgerton

+ Každý na vás vidí, že niečo nie je v poriadku, je na čase urobiť zmenu.
Ak niečo neviete, spýtajte sa niekoho na...

+ Doprajte si čas na relaxáciu, vaše telo potrebuje oddych.
Úspory peňazí začínajú správnym riadením času....