Megahit Divoké kočky mal premiéru pred 23 rokmi. Sexi blondínka, ktorá sa zvŕtala na bare? Takto vyzerá dnes...

V rámci jej filmového zoznamu ide určite o ten najväčší a komerčne najúspešnejší projekt. Ako dnes vyzerá hlavná hviezda filmu Divoké kočky?

14.05.2023 00:00
Piper Perabo Foto:
Herečka Piper Perabo ako Violet Sanford vo filme Coyote Ugly (Divoké kočky) z roku 2000, ktorí si zamilovali aj diváci na Slovensku.
debata

Herečka Piper Perabo sa v roku 2000 stala novým miláčikom filmového publika. Vďaka za to patrila práve úlohe Violet v snímke Coyote Ugly (Divoké kočky), ktorá sa na plátna kín dostala v roku 2000. Hoci kritici divácke nadšenie z filmu až tak nezdieľali, jedno je isté – projekt, v ktorom sa talentovaná pesničkárka ponára do víru života veľkomesta a začne pracovať v bare plnom sexi hostesiek a barmaniek, oslovil milióny divákov. Jeho úspech neskôr pokračoval aj pri opakovaných vysielaniach v televízii.

2010 Čítajte viac Pri romantických filmoch sa s ňou dojímal celý svet, Meg Ryan teraz vyvolala rozruch inak: Jej 'nová' tvár rozdelila internet

Dvadsaťtri rokov od vzniku projektu Divoké kočky väčšina jeho hviezd zostala vo filmovej či televíznej brandži – niektoré s väčším, iné s menším úspechom. V snímke si zahrala napríklad Maria Bello, ktorá neskôr nakrútila aj filmy ako História násilia či Múmia a tiež sa verejne prihlásila ku queer komunite.

zväčšiť Herečka Piper Perabo na premietaní projektu... Foto: SITA/AP, Andy Kropa
Piper Perabo Herečka Piper Perabo na premietaní projektu Monica v New Yorku v máji 2023.

Herečka Bridget Moynahan sa stihla stať mamou, no otec jej dieťaťa – športovec Tom Brady ju vymenil za modelku Gisele Bundchenovú. Bridget sa opakovane objavuje v menších televíznych projektoch. Z niekdajšej modelky a herečky Tyry Banksovej sa stala úspešná producentka, podnikateľka a zostala pred televíznymi kamerami. A hlavná hrdinka v podaní Piper Perabo zostala tiež verná hereckému chlebíčku.

Herečka Piper Perabo na zábere z filmu Divoké...
Herečka Piper Perabo ako Violet Sanford vo...
+6Herečky - zľava: Tyra Banks, Piper Perabo,...

Iba nedávno Piper predstavila novinku Monica, na premiére v New Yorku sa objavila s kratším blond mikádom a v ležérnej čiernej kombinácii. Dnes 46-ročná herečka je pôvabná dáma, ale hollywoodsku pompéznosť a s ňou spojenú túžbu po pozornosti si nikdy príliš neužívala. Aj na rozličných akciách a podujatiach, akými sú premiéry, sa ukazuje len sporadicky.

Piper má na konte aj prácu na populárnom seriáli Yellowstone, v ktorom hviezdi herec Kevin Costner či britská herečka Kelly Reilly. Pozrite si ďalšie hviezdy Divokých kočiek v galérii.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #premena #Piper Perabo #hviezdy po rokoch

+ Začínate mať problémy s dýchaním, potrebujete pravidelný pohyb.
Zvýšte pozornosť pri zverejňovaní osobných...

+ Rozdelíte si denné jedlo na viacero porcií, úspech sa rýchlo dostaví.
Očakávajte dobré správy ohľadom...