Rímsky monument a pred ním... oslnivá Charlize Theron v podprsenke, krásna Brie aj svalovec Diesel. Zbesilá jazda štartuje

Už o pár dní sa ho dočkajú aj slovenskí diváci, desiaty film zo slávnej akčnej série Rýchlo a zbesilo mal slávnostnú premiéru v Ríme.

15.05.2023 07:30
Brie Larson Foto: ,
Americká herečka Brie Larson v kreácii Versace na slávnostnej premiére filmu Rýchlo a zbesilo 10.
debata (1)

Počas uplynulého víkendu sa do večného mesta zišli tie najväčšie filmové hviezdy, aby pred slávnym Koloseom predviedli kúsok hollywoodskeho lesku a zároveň odštartovali záverečnú kapitolu jednej z najdlhších filmových sérií vôbec.

Vin Diesel Čítajte viac Napni biceps, Vin... hviezdny Diesel je znovu vo forme, takto sa hviezda Rýchlo a zbesilo predvádzala na okruhu F1

Herec Vin Diesel, ktorý sa vracia v titulnej úlohe, je zároveň aj producentom filmu. „Keď sme nakrúcali prvý film, bol to malý rodinný film, ktorý sa natáčal v uliciach Los Angeles. Nikto z nás si nepredstavoval, že vo finálnom filme budeme pretekať po celom svete. A že rodina bude pre nás najdôležitejšou témou,“ uviedol pre médiá Diesel ešte niekoľko dní pred veľkolepou premiérou. Prezradil tiež, že práve desiaty film bude v rámci série posledný.

Americká herečka Brie Larson v kreácii Versace...
Herec Jason Statham a jeho partnerka Rosie...
+18Herec Vin Diesel na slávnostnej premiére filmu...

Na rímskom predstavení sa Diesel usmieval od ucha k uchu, asi oprávnene, keďže sérii Rýchlo a zbesilo sa za posledné roky skutočne darilo a pri ostatnom filme tvorcovia nedúfajú v nič iné. Spoločnosť mu robila pred objektívmi aj Meadow Walker – modelka a dcéra jeho zosnulého kolegu a kamaráta Paula Walkera, ktorý tragicky zahynul pri autonehode.

zväčšiť Herečka Charlize Theron na slávnostnej premiére... Foto: SITA/AP, Gregorio Borgia
Charlize Theron Herečka Charlize Theron na slávnostnej premiére filmu Rýchlo a zbesilo 10. V kreácii Dior Haute Couture.

Magnetom pre objektívy však boli aj krásne dámy, pričom tých sa na slávnostnej premiére naháňačkového akčáku zišlo požehnane. Americká herečka Brie Larson, nováčik série, vyrazila pred novinárov v čiernej kreácii Versace a predviedla skutočne zvodnú podobu a sexy look. Rovnako oslnivá a zvodná bola aj herečka a držiteľka Oscara Charlize Theron. Tá si trúfla dokonca na polopriehľadnú kreáciu s odhalenou podprsenkou od Dior Couture.

Charlize Theron Čítajte viac Mama, preboha, obleč si niečo, opísala Charlize Theron reakciu dcér. Toto im odpovedala!

Očarujúca bola aj herečka Daniela Melchior v kreácii Saint Laurent, ktorá sa opäť hrala s transparentným materiálom a odhalením, jej kolegyňa Nathalie Emmanuel stavila na model Miu Miu a Michelle Rodriguez opäť na Saint Laurent. Veteránka filmovej brandže Helen Mirren, ktorá sa vráti aj v tomto filme ako mama dvojice postáv, sa objavila v šatách Needle & Thread.

zväčšiť Herec Vin Diesel a modelka Meadow Rain Walker,... Foto: SITA/AP, Domenico Stinellis
Italy Fast X World Premiere Herec Vin Diesel a modelka Meadow Rain Walker, dcéra jeho zosnulého kolegu a kamaráta Paula Walkera - oblečená v značke Alaia.

Rímska premiéra prilákala do Talianska aj ďalšie hviezdy série, medzi ktorými nechýba Tyrese Gibson, Jordana Brewster či Jason Statham. Kto však chýbal, bol herec Jason Momoa – predstaviteľ najnovšieho zlosyna vo filme. Dôvod, prečo nepricestoval do krajiny, známy nie je.

Film Rýchlo a zbesilo 10 sa začne premietať v slovenských kinách od 18. mája.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba

+ Začínate mať problémy s dýchaním, potrebujete pravidelný pohyb.
Zvýšte pozornosť pri zverejňovaní osobných...

+ Pravidelne regenerovať svoje sily je správne, inak padnete únavou.
Podnikanie bude smerovať dopredu a vy budete...