Šaty ako chápadlá, na nohách... veď sa pozrite sami! Slávna komička si rolu zlej podmorskej čarodejnice berie aj do civilu

Jednou z hviezd novej filmovej rozprávky Malá morská víla je aj americká herečka a komička Melissa McCarthy. Nechýbala ani na premiére filmu v Londýne.

18.05.2023 11:57
Melissa McCarthy Foto:
Herečka Melissa McCarthy na londýnskej premiére filmu Malá morská víla.
debata

Známa hviezda, ktorú si diváci môžu pamätať z komediálnych hitov ako Špión či Krotitelia duchov, sa objavila na slávnostnej premiére v metropole Veľkej Británie. A podľa všetkého ešte tak trochu zostala verná svojej filmovej postave.

Brie Larson Čítajte viac Rímsky monument a pred ním... oslnivá Charlize Theron v podprsenke, krásna Brie aj svalovec Diesel. Zbesilá jazda štartuje

V snímke Malá morská víla, ktorá je filmovým spracovaním klasickej animovanej rozprávky z produkcie Disney, sa McCarthy objavuje ako čarodejnica Ursulla (Uršula), ktorá síce pomôže morskej víle Ariel spoznať život na súši, no zároveň ju chce zahubiť a získať korunu jej otca – kráľa Tritona.

Herečka a speváčka Halle Bailey v kreácii Miss...
Herečka Simone Ashley na premiére filmu Malá...
+12Sienna King na premiére filmu Malá morská víla...

Na londýnskej premiére sa predviedla v ružovej kreácii Valentino – dlhých šatách na gombíky pošívaných vertikálnymi volánmi. Tie majú podľa zástupcov značky predstavovať akúsi variáciu na chápadlá – rovnaké, aké má postava Uršuly vo filme. Akurát ide o elegantnejšiu verziu. Hollywoodska herečka potom tiež prekvapila, keď lem šiat trochu nadvihla. Pod šatami sa totiž skrývali masívne flitrované sandále v ružovom odtieni.

zväčšiť Britská herečka Simone Ashley v kreácii... Foto: StillMoving.Net for Disney via CinemArt SK
Simone Ashley v kreácii Victoria Beckham Britská herečka Simone Ashley v kreácii Victoria Beckham na londýnskej premiére filmu Malá morská víla.

Premiéra snímky, ktorá sa od budúceho štvrtka (25.5) začína premietať aj v slovenských kinách, bola príležitosťou na niekoľko výnimočných módnych momentov. O jeden sa opäť postarala predstaviteľka hlavnej role – herečka a speváčka Halle Bailey oblečená v kreácii Miss Sohee. Šaty boli inšpirované mušľami a koralmi.

Jonah Hauer-King Halle Bailey film mala Morska vila Čítajte viac Malá morská víla od Disneyho má Oscara, teraz prichádza hraná verzia

Jednou z najpôvabnejších dám sa však nepochybne stala domáca hviezda – herečka Simone Ashley. Hrdinka hitu Bridgerton, ktorá v Malej morskej víle stvárňuje jednu z Arieliných sestier, sa objavila v kreácii Victoria Beckham.

Viac z londýnskej slávnostnej premiéry si pozrite v galérii vyššie.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #premiéra #móda #Valentino #Melissa McCarthy #Malá morská víla #Simone Ashley

+ Vyrovnaný jedálniček je kľúčom k dlhodobému šťastiu.
Nakupujete nadbytočne veľa potravín potom končí v...

+ Rozdelíte si denné jedlo na viacero porcií, úspech sa rýchlo dostaví.
Očakávajte dobré správy ohľadom...