Čobejová ponúka liek na ťažké časy - nový film! Na premiére nežiarila len ona, pozrite, aj pôvabná Zdenka Predná je 'späť'

Pred blížiacimi sa letnými prázdninami vstupuje do kín nový film, ktorý má v pláne na ne trochu divákov navnadiť. A nielen to. Bude aj o láske, rozhodovaní sa v živote, akou cestou ísť. A bude tiež plný známych tvárí.

14.06.2023 16:00
Michaela Čobejová Foto:
Herečka, spoluscenáristka a producentka Michaela Čobejová na premiére filmu Smolu nosíš ty, láska.
debata (2)

Herečka Michaela Čobejová, ktorá v snímke stvárnila jednu z hlavných úloh, film pod názvom Smolu nosíš ty, láska aj spolutvorila. Ako producentka aj ako scenáristka. To druhé spoločne s manželom Ivanom Čobejom. „Žijeme ťažké časy, chcela som urobiť film, pri ktorom sa na chvíľu uvoľníme, zabavíme a bude nám pri pozeraní sa na more a slnko dobre,“ priblížila na utorkovej predpremiére Čobejová.

Mirka Partlová Čítajte viac Čobejová, Partlová, ale aj televízna ex-hviezda s odhaleným pupkom! Takáto bola premiéry Superženy

Sympatická blondínka dorazila už v patričnej letnej nálade, v žiarivých ostroružových šatách s úsmevom na tvári. Nechýbali však ani ďalší jej kolegovia spred filmovej kamery. Okrem českej herečky Leony Skleničkovej nechýbali ani mužské herecké tváre Vladimír Hajdu, Marko Igonda, ale aj český herec Ivan Franěk, ktorého obsadzujú aj renomovaní svetoví režiséri. Ten s humorom poznamenal, že oslovenie na romantickú komédiu ho prekvapilo. „Lebo s touto tvárou som skôr vhodný na policajnú stanicu,“ poznamenal.

Speváčka Zdenka Predná sa objavila v...
Herec Vladimír Hajdu na premiére filmu Smolu...
+22Moderátorka Jasmina Alagič spovedá herca...

Snímku v réžii debutujúceho Sama Spišáka, ktorá je inšpirovaná skutočnými udalosťami, si prišli pozrieť mnohé známe tváre slovenského šoubiznisu. Niektoré sa na filmových premiérach vyskytujú takmer so železnou pravidelnosťou, iné však spoločenské akcie navštevujú sporadicky.

zväčšiť Herci a tvorcovia nového slovenského filmu... Foto: CinemArt
rh DSC7833 zmensena Herci a tvorcovia nového slovenského filmu Smolu nosíš ty, láska.

Do druhej skupiny patrí speváčka Zdenka Predná, niekdajšia účastníčka speváckej šou Superstar. Tentoraz však doma zostať nemohla. Patrí totiž k spolutvorcom, pre film naspievala titulnú skladbu. Ako vyzerala mama dvoch synov Oskara a Eliáša? Pozrite sa v našej galérii.

Kristína Svarinská Čítajte viac To sa nestáva často. Krásna Svarinská na vedľajšej koľaji, fešák z Dunaja dal prednosť tejto žene

Medzi ďalšími hosťami sa objavili aj tváre ako Eva Sakálová, Gabriela Drobová, Števo Martinovič či Jasmina Alagič, ktorá premiéru aj moderovala. Viac si pozrite v našej galérii.

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #leto #premiéra #Zdenka Predná #film #nakrúcanie #Michaela Čobejová #ťažké časy #Smolu nosíš ty láska

+ Nezabúdajte na poriadnu hydratáciu, vaše telo ju potrebuje.
Ukážte svoju zručnosť, ľudia si vás tak začnú viac...

+ Dávajte pozor na oblečenie, nezabudnite si ráno pozrieť počasie.
Choďte stále dopredu, nezastavujte sa pred...