Nie jedna, ale hneď dve: Slávne blondínky uchvátili na premiére. Pozerať skôr na bábiku Margot či sexy Scarlett?

Vďaka hviezdnemu osadenstvu má nepochybne patričnú dávku pozornosti. Vo filme Asteroid City účinkujú aj slávne ikony krásy.

15.06.2023 00:00
debata
Herečka Margot Robbie bola ozdobou premiéry... Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Margot Robbie Herečka Margot Robbie bola ozdobou premiéry Asteroid City v kreácii Schiaparelli Haute Couture.

Reč je o herečkách Scarlett Johanssonovej a Margot Robbieovej, dvojici mimoriadne talentovaných, ale zároveň aj fyzicky príťažlivých herečiek, ktoré sa na newyorskej premiére filmu nemohli neobjaviť. Samozrejme, vyslúžili si aj patričnú pozornosť prítomných médií.

Margot Robbie Čítajte viac Dokonalá Margot Robbie len v bikinách a zlatých retiazkach: Všetky oči však smerovali k mužovi po jej boku. A dôvod?

Zatiaľ čo hollywoodska diva Scarlett stavila na biely model šiat obkresľujúcich zvodné krivky od značky Carolina Herrera, jej austrálska kolegyňa predviedla nohy v kratučkom modeli s plisovanou sukienkou od Schiaparelli Haute Couture.

Herečka Margot Robbie bola ozdobou premiéry...
Herečka Scarlett Johansson na premiére filmu...
+16Herečka Grace Edwards na slávnostnej premiére...

Obe dámy však žiarili a zaslúžene boli magnetom pre objektívy, ale aj iných hostí. Mimochodom, asi aby médiá neprišli v prípade Johanssonovej úplne skrátka – na párty po premiére sa už objavili v kvetinových minišatách a aj ona predviedla odhalené nohy. A tiež svojho manžela Colina Josta (záber nájdete v galérii).

Herečka Scarlett Johansson sa na premiére... Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Scarlett Johansson Herečka Scarlett Johansson sa na premiére objavila v kreácii Carolina Herrera.

Dvojica sa len pred pár týždňami vydala so snímkou Asteroid City aj do Cannes, kde mal film režiséra Wesa Andersona svetovú premiéru. Na červenom koberci sa vtedy zišli takmer všetci účinkujúci, pričom ich doplnili aj ich životní partneri či partnerky. A išlo o jeden z najpompéznejších a najnablýskanejších premiérových večerov festivalu (viac nájdete tu).

Scarlett Johansson v kreácii Prada Čítajte viac Úchvatná a po uši zaľúbená Scarlett Johansson vzala v Cannes dych. Milujeme ťa, vítali ju davy

V snímke Asteroid City však okrem dvojice slávnych blondínok (z ktorých jedna má nečakanú podobu krátkovlasej brunety), účinkujú aj ďalšie slávne mená. Herci Jeff Goldblum, Jason Schwartzman, Bryan Cranston, Adrien Brody či Tom Hanks na premietaní nechýbali.

zväčšiť Herec Adrien Brody a jeho partnerka Georgina... Foto: SITA/AP, Evan Agostini
NY Premiere of "Asteroid City" Herec Adrien Brody a jeho partnerka Georgina Chapman.

Wes Anderson do svojho štylizovaného projektu obsadil napríklad aj herečku Mayu Hawkeovú či herca Jeffreyho Wrighta alebo Ruperta Frienda. Ako sa toto hviezdne osadenstvo zohralo pred kamerou, si budú môcť slovenskí diváci pozrieť už budúci týždeň. Vo štvrtok 22. júna film vstupuje aj do slovenských kín.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #krása #premiéra #Scarlett Johansson #Margot Robbie #zvodnosť #Asteroid City

+ Nezaťažujte sa niečím čo nie je vaša starosť, škodíte hlavne sami sebe.
Nekopírujte, nikdy tak sami nebudete so...

+ Uvoľnite sa a nechajte sa unášať prúdom pozitívnych myšlienok.
Pripravte si do práce všetko, čo potrebujete,...