Jej šarmu nepodľahol len Indiana Jones, ale aj diváci pred 40 rokmi: Dnes má 70 a vyzerá... veď sa pozrite, skvelo

Po veľkolepej premiére snímky Indiana Jones a nástroj osudu na filmovom festivale v Cannes sa konala aj veľká americká. Nechýbali na nej hlavné hviezdy, ale tiež jedna tvár, ktorú možno ešte fanúšikovia spoznajú.

15.06.2023 11:40
debata
zväčšiť Herečka Karen Allen na premiére filmu Indiana... Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
Karen Allen Herečka Karen Allen na premiére filmu Indiana Jones a volanie osudu v Los Angeles.

Na červenom koberci premiéry, ktorá sa konala v Los Angeles, sa objavil osemdesiatnik Harrison Ford, jeho nová posila v podaní britskej herečky Phoebe Waller-Bridgesovej či herci Mads Mikkelsen a Boyd Holbrook. Nechýbala však ani Karen Allen, americká herečka, ktorú si určite skalní fanúšikovia ságy o Indianovi Jonesovi dobre pamätajú.

Herec Harrison Ford a jeho manželka Calista...
Herečka Karen Allen na premiére filmu Indiana...
+11Ming-Na Wen na slávnostnej premiére.

Allen stvárnila v roku 1981 hlavnú ženskú hrdinku a tiež objekt túžby slávneho dobrodruha a archeológa Indianu Jonesa vo filme Indiana Jones a dobyvatelia stratenej archy. Predstaviteľka nebojácnej Marion si svoju rolu zopakovala aj v roku 2008 vo filme Indiana Jones a kráľovstvo krištáľovej lebky a vracia sa aj v najnovšom, piatom filme série. Na premiére tak nemohla chýbať.

zväčšiť Herci Harrison Ford a Karen Allen na zábere z... Foto: ČTK / Christophel Collection / Paramount Pictures / Lucasfilm
Harrison Ford a Karen Allen Herci Harrison Ford a Karen Allen na zábere z filmu Indianu Jones a dobyvatelia stratenej archy

Dnes 71-ročná rodáčka zo štátu Illinois prišla v dobrej nálade a zapózovala ochotne fotografom. Projekt, ktorého história odštartovala práve v roku 1981, teda pred 42 rokmi, však prilákal späť aj jeho ďalších tvorcov a tváre.

France Cannes 2023 Indiana Jones and the Dial of Destiny Red Carpet Čítajte viac Osemdesiatnik Ford priniesol do Cannes Indianu Jonesa a lásku. Jeho krásna Ally McBeal sa ho nepustí, to sú hrdličky...

Na losangeleskej premiére sa objavili aj George Lucas a Steven Spielberg či herec John Rhys-Davies, ktorého si tiež môžu fanúšikovia série pamätať z predchádzajúcich filmov – Dobyvateľov stratenej archy z roku 1981, ale aj Poslednej krížovej výpravy z roku 1989.

zväčšiť Herec Harrison Ford a jeho manželka Calista... Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
Harrison Ford a jeho manželka Calista Flockhart Herec Harrison Ford a jeho manželka Calista Flockhart prichádzajú na premiéru filmu Indiana Jones a volanie osudu.

Po boku čiperného Harrisona Forda, ktorý o pár týždňov oslávi už 81. narodeniny, nemohla chýbať jeho manželka – herečka Calista Flockhart. Dvojica naposledy urobila rozruch práve na festivale v Cannes, kde sa stala stredobodom pozornosti na červenom koberci a ich vzájomnú náklonnosť a iskrenie s nadšením rozoberali médiá, ale aj fanúšikovia na sociálnych sieťach.

Herečka Kelly Rutherford v šatách a s kabelkou...
Herečka a scenáristka Phoebe Waller-Bridge v...
+41Herec Harrison Ford predstavil v Cannes film...

Do slovenských kín vstúpi nový, pravdepodobne už posledný film s Fordom ako Indianom Jonesom 29. júna. Jeho trailer si môžete pozrieť nižšie.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #premiéra #Harrison Ford #Indiana Jones a nástroj osudu #Karen Allen

+ Po práci si oddýchnite, máte nárok na prestávku navyše.
Opatrné hospodárenie s časom a peniazmi sa oplatí....

+ Hydratácia je kľúčom k vitalite a lepšiemu zdraviu.
Čas strávený učením o investíciách sa vráti násobne....