Bez Hemswortha, ale s režisérom na kolenách a... Moderátorka Love Island uviedla trhák z Netflixu, trúfla si na...

V piatok sa diváci a predplatitelia známej streamovacej platformy konečne dočkali akčného filmu s Chrisom Hemsworthom. Presnejšie povedané, jeho druhého pokračovania.

18.06.2023 02:30
Sam Hargrave Foto:
Režisér Sam Hargrave na slávnostnej pražskej premiére filmu Extraction 2.
debata

Novinka Extraction 2, v ktorej hlavnú rolu stvárnil austrálsky svalovec a fešák Chris Hemsworth, sa nakrúcala z veľkej časti v Prahe. Nie je teda prekvapením, že sa práve stovežaté mesto stalo aj miestom jej špeciálnej premiéry. Tá sa dokonca uskutočnila ešte pár dní pred oficiálnou svetovou a diváci mali možnosť vidieť film aj na filmovom plátne.

Chris Hemsworth Čítajte viac Hemsworth nakrúcanie novinky Extraction 2 v Čechách ofrflal, premiéru si ale užil vo veľkom štýle. S Bond-girl po boku

Herec Hemsworth síce na premiéru do Česka nedorazil, ale tvorcov zastúpil režisér Sam Hargrave. „Je skvelé byť naspäť v Česku,“ uviedol Hargrave, ktorý zložil veľkú poklonu štábu.

Herečka Alena Doláková na premiére filmu...
Hviezdy šou Survivor Matěj Quitt (vľavo) a...
+2Herečka Barbora Mottlová a jej partner na...

"Vo filme sa odohráva napríklad akčná scéna trvajúca 21 minút, je celá urobená na jeden záber. Začína sa vo väzení počas vzbury väzňov, jej súčasťou je aj automobilová naháňačka alebo skutočné helikoptéry. Bola naozaj veľmi náročná, a to vo všetkých ohľadoch. Ale vďaka celému štábu, ich nasadeniu, ale hlavne nadšeniu a odhodlaniu odviesť tú najlepšiu prácu, sme to zvládli. Točil som na mnohých miestach po celom svete, ale musím povedať, že Česká republika bola jedným z tých najlepších,“ pochválil svojich českých kolegov a zároveň venoval špeciálny potlesk miestnym kaskadérom.

zväčšiť Moderátorka Zorka Hejdová sa predviedla v... Foto: Profimedia
Zorka Hejdová Moderátorka Zorka Hejdová sa predviedla v príťažlivých minišatách.

„Praha a Česká republika sú veľmi krásne. Už teraz viem, že sa sem čoskoro vrátim,“ dodal Hargrave, ktorý sa dokonca štábu poklonil.

 Olga Kurylenko na premiére filmu  "Extraction...
Režisér Sam Hargrave na premiére filmu...
+5Golshifteh Farahani na premiére filmu...

Premiéru filmu si nenechali ujsť známe české osobnosti, ale najviac pozornosti pútala určite moderátorka Zorka Hejdová. Blondínka známa aj slovenským divákom zo Superstar či Love Island stavila na zvodné minišaty s prestrihom a predviedla tak veľmi sexy look. A kto zaujal na svetovej premiére? Tú českú, ale aj svetovú nájdete v našich galériách. Pozrite si ich obe.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Praha #Chris Hemsworth #nakrúcanie #Zorka Hejdová #Extraction 2 #Sam Hargrave

+ Začnite sa viac hýbať, napríklad beh vášmu telu prospeje.
Ak dovolíte aby vás lenivosť zdolala, nič tak nikdy...

+ Pravidelné stravovanie a vyvážená diéta sú nevyhnutné.
Ak ku niekomu vzhliadate, pokúste sa byť ako on, vy nato...