Najprv diva v róbe, potom pri milovanom živle: 'Smutná' princezná Charlene ukazuje inú tvár, je v plnom nasadení

Boli mesiace, keď sa neukázala na verejnosti, ale zdá sa, že momentálne je už v plnom nasadení. Monacká princezná Charlene absolvovala za posledné týždne niekoľko akcií, pričom v posledných dňoch bola pred objektívmi v rámci svojich "pracovných" aktivít denne.

23.06.2023 06:40
Princezná Charlene a herec Josh Duhamel Foto:
Princezná Charlene a americký herec Josh Duhamel na vyhlásení cien Golden Nymphs.
debata (1)

Štyridsaťpäťročnú rodáčku zo Zimbabwe pozvali ako čestného hosťa na monacký festival televíznej tvorby, kde Charlene prišla oznámiť jedného z víťazov hlavných cien podujatia. Pozornosti sa jej ušlo, samozrejme, viac ako dosť.

Monacká princezná Charlene Čítajte viac Pri manželovi akoby ani nemala emócie, ale zábery z nemocnice sú ich plné. Toto urobili s princeznou Charlene nežné bäbätká

Vysoká hnedovláska (farbu vlasov a účes zmenila len nedávno) dorazila na akciu v elegantnej róbe z dielne Akris bez rukávov a s decentným líčením. Počas večera sa stretla s viacerými hercami, riaditeľom festivalu, ale napríklad aj americkým hercom Joshom Duhamelom či synovcom svojho manžela – princa Alberta – Louisom Ducruetom (synom princeznej Stephanie).

Princezná Charlene z Monaka v kreácii Akris na...
Princezná Charlene a americký herec Josh...
+3Princezná Charlene sa na vyhlásení televíznych...

Médiá opäť s nadšením komentovali princezninu účasť na verejnom podujatí a poukázali najmä na to, aká bezprostredná a príjemná počas festivalového záveru bola. Azda ešte viac si však mama dvoch detí a bývalá profesionálna plavkyňa užila podujatie, ktoré sa konalo na ďalší deň. Bolo z úplne iného súdka, ale tak trochu v duchu toho, čo Charlene vždy milovala. Vodu, more a pohyb.

zväčšiť Princezná Charlene navštívila podujatie Water... Foto: Profimedia
Princezná Charlene Princezná Charlene navštívila podujatie Water Safety Days, ktoré organizuje jej nadácia a ktoré sa zameriava na podporu a prevenciu bezpečnosti detí v mori.

Nadácia monackej princeznej sa podieľa už nejaký čas na programe Water Safety Days, v rámci ktorých sa snaží edukovať deti v rámci bezpečnosti vo vode, či už je to pobyt v mori, jazere alebo bazéne. Na pobreží Monte Carla sa princezná stretla s desiatkami monackých detí, ktoré sú zapojené do kurzov a programu a tiež s jeho lídrami. Oblečená len v jednoduchej kombinácii polo trička, nohavíc a sandál pôsobila uvoľnene a zároveň prejavovala záujem o to, ako sa zástupcom z jej nadácie darí pokračovať v programe.

Monaco Princezná Caroline Čítajte viac Máte 60 plus a hľadáte šaty na leto? Monacká princezná môže ísť príkladom. Pozrite sa, čo s ňou (a s vami) urobí červená

Podľa viacerých zdrojov je pozitívne vidieť, že sa manželka kniežaťa Alberta vracia ku svojim pracovným aktivitám a že je opäť v „plnom nasadení“. Mnohé zdroje tiež tvrdia, že to pomôže monackému kniežatstvu v rámci vnímania verejnosťou.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #festival #pláž #Televízia #princezná Charlene

+ Zamyslite sa nad životom a sami prídete nato, čo by ste mali zmeniť.
Niekedy niečo jednoducho nejde, vtedy je...

+ Hydratácia je kľúčom k vitalite a lepšiemu zdraviu.
Čas strávený učením o investíciách sa vráti násobne....